Închide meniul

Suma pe care a încasat-o Adrian Mutu de la FC U Craiova 1948! Nu a mai ţinut cont de clauza de 300.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 20:40 / Actualizat: 7 octombrie 2021, 8:50

Suma pe care a încasat-o Adrian Mutu de la FC U Craiova 1948! Nu a mai ţinut cont de clauza de 300.000 de euro

Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Hepta

Conform fanatik.ro, Mutu a acceptat ruperea de comun acord a contractului, primind în schimb 50.000 de euro. În contract, „Briliantul” avea o clauză prin care, în cazul în care era demis, ar fi încasat 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Astfel, oltenii pe care Mutu i-a lăsat pe locul 13 în Liga 1 i-au achitat echivalentul a trei salarii. Fostul mare atacant susţinea în ziua despărţirii că nu este interesat să le scoată prea mulţi bani din cont celor din conducere.

„Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții”, spunea Mutu.

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Flavius Stoican e noul antrenor al lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit că l-a dorit pe Flavius Stoican la FC U Craiova 1948 încă din iarna lui 2020. Acum, fostul fundaş al oltenilor l-a înlocuit pe Adrian Mutu. „Mai rău decât suntem în clasament nu putem ajunge”, a fost mesajul indirect al fiului lui Adrian Mititelu pentru „Briliantul” Mutu.

Reclamă

„Flavius a fost prima opţiune încă din iarna anului trecut. Am mare încredere în el, şi la Dinamo a făcut echipă competitivă. Probabil că în iarnă vor mai veni jucători. Cred că lotul actual şi cu jucătorii care au fost indispensabili, vom fi mai puternici. Vine un nou impact odată cu numirea lui Flavius Stoican.

Avem şi noua bază care contează. Nu vreau să fac comparaţii. Eu am mare încredere în Stoican, nu e la început. Mi-a arătat pe unde a fost că este foarte capabil. A jucat la cluburi mari din Europa şi la noi, şi la Dinamo, e obişnuit cu presiunea.

Peluza Sud şi suporterii îl susţin pe Flavius Stoican. Cred că această echipă poate mai mult. Obiectivul este o clasare cât mai sus. Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi. Crede mult în proiectul nostru”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și