Închide meniul

Suma pe care a încasat-o Adrian Mutu de la FC U Craiova 1948! Nu a mai ţinut cont de clauza de 300.000 de euro

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 20:40 / Actualizat: 7 octombrie 2021, 8:50

Suma pe care a încasat-o Adrian Mutu de la FC U Craiova 1948! Nu a mai ţinut cont de clauza de 300.000 de euro

Adrian Mutu, spectator de lux la meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Hepta

  • Adrian Mutu a lăsat-o pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, în Liga 1
  • Mutu a plecat de la Craiova după eşecul cu rivala Universitatea Craiova

Conform fanatik.ro, Mutu a acceptat ruperea de comun acord a contractului, primind în schimb 50.000 de euro. În contract, „Briliantul” avea o clauză prin care, în cazul în care era demis, ar fi încasat 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Astfel, oltenii pe care Mutu i-a lăsat pe locul 13 în Liga 1 i-au achitat echivalentul a trei salarii. Fostul mare atacant susţinea în ziua despărţirii că nu este interesat să le scoată prea mulţi bani din cont celor din conducere.

„Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții”, spunea Mutu.

Reclamă

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Flavius Stoican e noul antrenor al lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit că l-a dorit pe Flavius Stoican la FC U Craiova 1948 încă din iarna lui 2020. Acum, fostul fundaş al oltenilor l-a înlocuit pe Adrian Mutu. „Mai rău decât suntem în clasament nu putem ajunge”, a fost mesajul indirect al fiului lui Adrian Mititelu pentru „Briliantul” Mutu.

Reclamă

„Flavius a fost prima opţiune încă din iarna anului trecut. Am mare încredere în el, şi la Dinamo a făcut echipă competitivă. Probabil că în iarnă vor mai veni jucători. Cred că lotul actual şi cu jucătorii care au fost indispensabili, vom fi mai puternici. Vine un nou impact odată cu numirea lui Flavius Stoican.

Avem şi noua bază care contează. Nu vreau să fac comparaţii. Eu am mare încredere în Stoican, nu e la început. Mi-a arătat pe unde a fost că este foarte capabil. A jucat la cluburi mari din Europa şi la noi, şi la Dinamo, e obişnuit cu presiunea.

Peluza Sud şi suporterii îl susţin pe Flavius Stoican. Cred că această echipă poate mai mult. Obiectivul este o clasare cât mai sus. Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi. Crede mult în proiectul nostru”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după accidentarea lui Luca Mihai, din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova
Liga 1 • 10 apr., 13:22
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat” și ce a spus despre Adrian Mititelu
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”