Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a răbufnit şi a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. „Nu m-a afectat!”. Ce a scos-o din sărite: „Copiii mei nu merită asta!”

Publicat: 6 octombrie 2021, 22:14

Reclamă

Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf. Agentul de jucători a răbufnit în momentul în care a fost întrebată cum reuşeşte să facă faţă distanţei dintre ea şi soţul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

(Reporter: Cum e pentru tine la Bucureşti şi în Dubai, cât timp Reghe e la Craiova) Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a precizat Anamaria Prodan.

Celebrul impresar a ieşit la atac şi a anunţat că ultimele zvonuri au avut repercusiuni asupra copiilor ei. În momentul în care a vorbit, în faţa jurnaliştilor, Anamaria l-a avut alături pe fiul cel mic, Bebeto.

Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!„, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj sfâşietor în aceeaşi zi

Anamaria Prodan a postat o imagine emoţionantă pe reţelele de socializare în care apare mama sa, regretata Ionela Prodan, dar şi sora ei.

Reclamă

Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani, iar Anamaria Prodan a ţinut să posteze un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare. „Te iubesc, icoana mea!„, este mesajul plin de emoţie al soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Este lesne de înţeles că 6 octombrie este o zi cu o încărcătură emoţională mare pentru Anamaria Prodan.

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a încetat din viaţă pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și