Închide meniul

Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps era singurul care mai credea în victorie, după 0-2 la pauză. „Există şi această mândrie, această forţă de caracter”

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 10:14

Reclamă
Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps era singurul care mai credea în victorie, după 0-2 la pauză. „Există şi această mândrie, această forţă de caracter

Franţa - Belgia 3-2 | Didier Deschamps e singurul car mai credea în victorie

Profimediaimages

„Am făcut o primă jumătate bună a primei reprize. În special, primele douăzeci şi cinci de minute. După aceea, am suferit prea mult, ne-am retras prea mult. Nu am putut ieşi, ne-a lipsit agresivitatea. Scorul de 2-0 a fost sever, dar a ajuns să sancţioneze un sfârşit insuficient al primei reprize. Apoi, în a doua jumătate, cu jucătorii noştri ofensivi care au hărţuit de peste tot, a fost diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calitatea este acolo. Nu trebuie să uităm de adversarul pe care îl aveam în faţă. Nu degeaba este cea mai bună naţiune din clasamentul FIFA. La pauză, în afară de mine, nu multă credea că vom întoarce această situaţie. Există întotdeauna această stare de spirit, această putere a caracterului. (n.r. – unde plasează acest meci din punct de vedere emoţional) Printre cele mai bune pentru că am avut în faţă una dintre cele mai bune echipe din lume, dacă nu chiar cea mai bună.

Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps: „Există un titlu în joc şi este important să câştigi titluri”

Trebuie să recunoaştem calitatea şi punctele forte ale acestei echipe belgiene. Am trăit deja situaţii complicate. Dar există şi această mândrie, această forţă de caracter în această echipă a Franţei. Acest joc face parte dintre momentele foarte, foarte bune. Trebuie apreciat. Sunt foarte fericit pentru jucătorii mei.

Am urmărit meciul împotriva Italiei cu o Spanie foarte reuşită, care are întotdeauna această abilitate de a priva adversarul de minge, de a-l obosi. Indiferent de jucători, chiar dacă sunt tineri, există această capacitate de a confisca mingea. Trebuie să o avem noi şi să fim eficienţi. Ne vom gândi cum să ne recuperăm bine. Luis Enrique este în tradiţia predecesorilor săi cu această abilitate de a menţine întotdeauna această echipă a Spaniei la un nivel înalt. Există un titlu în joc şi este important să câştigi titluri”, a declarat Deschamps, potrivit lequipe.fr.

Franţa – Spania, finala Ligii Naţiunilor

În prima semifinală, disputată, miercuri, la Milano, Spania a învins Italia, cu scorul de 2-1. Finala mare a competiţiei, Spania – Franţa, este programată, duminică, de la ora 21.45, la Milano.

Reclamă

Tot duminică, de la ora 16.00, la Torino, se vor întâni Italia şi Belgia, în finala mică a competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și