Închide meniul

Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps era singurul care mai credea în victorie, după 0-2 la pauză. „Există şi această mândrie, această forţă de caracter”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 10:14

Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps era singurul care mai credea în victorie, după 0-2 la pauză. „Există şi această mândrie, această forţă de caracter

Franţa - Belgia 3-2 | Didier Deschamps e singurul car mai credea în victorie

Profimediaimages

„Am făcut o primă jumătate bună a primei reprize. În special, primele douăzeci şi cinci de minute. După aceea, am suferit prea mult, ne-am retras prea mult. Nu am putut ieşi, ne-a lipsit agresivitatea. Scorul de 2-0 a fost sever, dar a ajuns să sancţioneze un sfârşit insuficient al primei reprize. Apoi, în a doua jumătate, cu jucătorii noştri ofensivi care au hărţuit de peste tot, a fost diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calitatea este acolo. Nu trebuie să uităm de adversarul pe care îl aveam în faţă. Nu degeaba este cea mai bună naţiune din clasamentul FIFA. La pauză, în afară de mine, nu multă credea că vom întoarce această situaţie. Există întotdeauna această stare de spirit, această putere a caracterului. (n.r. – unde plasează acest meci din punct de vedere emoţional) Printre cele mai bune pentru că am avut în faţă una dintre cele mai bune echipe din lume, dacă nu chiar cea mai bună.

Franţa – Belgia 3-2 | Didier Deschamps: „Există un titlu în joc şi este important să câştigi titluri”

Trebuie să recunoaştem calitatea şi punctele forte ale acestei echipe belgiene. Am trăit deja situaţii complicate. Dar există şi această mândrie, această forţă de caracter în această echipă a Franţei. Acest joc face parte dintre momentele foarte, foarte bune. Trebuie apreciat. Sunt foarte fericit pentru jucătorii mei.

Am urmărit meciul împotriva Italiei cu o Spanie foarte reuşită, care are întotdeauna această abilitate de a priva adversarul de minge, de a-l obosi. Indiferent de jucători, chiar dacă sunt tineri, există această capacitate de a confisca mingea. Trebuie să o avem noi şi să fim eficienţi. Ne vom gândi cum să ne recuperăm bine. Luis Enrique este în tradiţia predecesorilor săi cu această abilitate de a menţine întotdeauna această echipă a Spaniei la un nivel înalt. Există un titlu în joc şi este important să câştigi titluri”, a declarat Deschamps, potrivit lequipe.fr.

Franţa – Spania, finala Ligii Naţiunilor

În prima semifinală, disputată, miercuri, la Milano, Spania a învins Italia, cu scorul de 2-1. Finala mare a competiţiei, Spania – Franţa, este programată, duminică, de la ora 21.45, la Milano.

Reclamă

Tot duminică, de la ora 16.00, la Torino, se vor întâni Italia şi Belgia, în finala mică a competiţiei.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și