Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 10:39

Reclamă
Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Instagram Yeni Malatyaspor

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Marius Şumudică până la finalul sezonului. Îl întâmpinăm pe Marius Şumudică şi pe echipa sa şi le dorim succes”, se arată pe contul pe Instagram al turcilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a semnat cu Malatyaspor

Șumudică a vrut să vadă cu proprii ochi lotul de jucători și condițiile de la baza de antrenament a turcilor. Românul ar urma să semneze vineri contractul.

În Turcia, Șumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. La Kayseri, „Șumi” a stat doar un sezon, în 2017-2018, și a terminat pe locul 9. Pe Gaziantep, românul a dus-o până pe locul al treilea, dar a fost demis după un conflict cu conducerea clubului. La Rize, Șumudică a stat doar 7 meciuri, fără să câștige vreo partidă.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

„Am refuzat oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Reclamă
Reclamă

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: „Suntem în discuţii”

14:18

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

13:32

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

13:28

Marius Şumudică, noi detalii despre modul teribil în care a fost tratat de fanii FCSB: „Să ajungi să te scuipe”

13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și