Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 10:39

Reclamă
Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Marius Şumudică a semnat! Anunţul oficial făcut de noul club

Instagram Yeni Malatyaspor

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Marius Şumudică până la finalul sezonului. Îl întâmpinăm pe Marius Şumudică şi pe echipa sa şi le dorim succes”, se arată pe contul pe Instagram al turcilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a semnat cu Malatyaspor

Șumudică a vrut să vadă cu proprii ochi lotul de jucători și condițiile de la baza de antrenament a turcilor. Românul ar urma să semneze vineri contractul.

În Turcia, Șumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. La Kayseri, „Șumi” a stat doar un sezon, în 2017-2018, și a terminat pe locul 9. Pe Gaziantep, românul a dus-o până pe locul al treilea, dar a fost demis după un conflict cu conducerea clubului. La Rize, Șumudică a stat doar 7 meciuri, fără să câștige vreo partidă.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

„Am refuzat oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Reclamă
Reclamă

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

PAOK Salonic – Heraklion LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana caută a şasea victorie

20:16

Cursa din Marele Premiu al Mexicului, în direct pe Antena Stars şi live în AntenaPLAY (21:45)! Sainz va pleca din pole-position

20:11

Inter și Juventus au scris istorie în „Derby d’Italia”! Spectacol total pe Giuseppe Meazza, cu 5 goluri într-o singură repriză

20:10

LIVE SCOREArsenal – Liverpool 2-2, Inter – Juventus 4-2! „Ploaie” de goluri pe Meazza. Ziua derby-urilor în Europa. Marseille – PSG (21:45)

19:39

Adrian Mihalcea nu s-a abținut și a atacat arbitrajul, după Oțelul – Unirea Slobozia 0-2: „Să mă ierte Dumnezeu!”

19:35

FCSB – Rapid LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” pe Arena Națională! Şapte schimbări în echipa de start a campioanei

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 4 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 5 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 6 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha
Citește și