Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Viorel Moldovan, dezvăluiri inedite despre meciurile României cu Germania. „Nu aveam nicio frică, de multe ori îi desconsideram!”. Cum aştepta convocările. „Îmi făceam bagajul cu 2-3 zile înainte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2021, 10:56

Reclamă
Viorel Moldovan, dezvăluiri inedite despre meciurile României cu Germania. „Nu aveam nicio frică, de multe ori îi desconsideram!. Cum aştepta convocările. „Îmi făceam bagajul cu 2-3 zile înainte

Viorel Moldovan, laude pentru jucătorii lui FCSB

AS.ro LIVE

De 25 de ori a marcat Viorel Moldovan în cele 70 de selecţii pentru echipa naţională. A fost autorul unui gol uriaş chiar împotriva Germaniei, la EURO 2000. Reuşea să înscrie în remiza de la Liege, scor 1-1, cu ajutorul căreia tricolorii urmau să obţină calificarea. Nemţii terminau atunci pe ultimul loc!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, amintiri despre meciurile cu Germania: „Jucam fără teamă!”

Nu aveam absolut nicio frică de niciun adversar. Abia aşteptam jocurile să intrăm decişi, cu mentalitate de luptători şi să ne batem de la egal la egal, chiar dacă aveam în faţă Germania, Anglia, Portugalia. Aşa erau vremurile. De multe ori îi desconsideram, mai vorbeam între noi: ‘Care e problema că joci împotriva lui Lothar Matthaus, Oliver Kahn, Mehmet Scholl?’. Aveam foarte multă încredere în noi.

Bine şi rezultatele, şi grupul, şi echipa şi tot ceea ce s-a realizat ne-a dat avengura asta şi încrederea să abordăm fiecare joc fără reţinere, fără teamă. Poate de asta am şi reuşit. Jucam în campioante puternice, îi ştiam zi de zi pe unii dintre ei, ne măsuram etapă de etapă forţele„, a declarat Viorel Moldovan la AS.ro LIVE.

Viorel Moldovan a ţinut să asigure că ar fi făcut orice pentru a fi chemat la naţionala României. Nu concepea ideea de a refuza vreo convocare.

Abia aşteptam să fim convocaţi, sacrificam orice pentru echipa naţională. Te rog să mă crezi. Eram în stare să arunc contractul în aer pentru echipa naţională. Chiar am avut momente foarte tensionate cu conducătorii cluburilor la care am activat pentru că atunci când era vorba de echipa naţională nu îmi mai stătea capul la echipa de club. Chiar abia aşteptam să venim, să ne reunim. Îmi făceam bagajul cu 2-3 zile înainte de a pleca„, a dezvăluit fostul atacant.

Reclamă

România a ajuns să fie văzută cu şanse infime de a produce surpriza la Hamburg. Tricolorii au o cotă uriaşă înaintea disputei cu Germania. Cine va paria pe România va lua de 28,5 ori mai mulţi bani.

Ne putem îmbogăţi. Dacă băieţii noştri vor reuşi să facă o surpriză diseară… cine va paria şi va risca, ar fi ceva original„, a mai spus Viorel Moldovan.

Meciul Germania – România va putea fi urmărit astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și