Închide meniul

Am ajuns în lumea a treia! Ilie Dumitrescu a rămas șocat când a văzut ce cotă are România pentru a învinge Germania

Reclamă

Publicat: 8 octombrie 2021, 9:37

Am ajuns în lumea a treia! Ilie Dumitrescu a rămas șocat când a văzut ce cotă are România pentru a învinge Germania

Mirel Rădoi are nevoie de o minune pentru a învinge Germania

Profimediaimages

Unul dintre tricolorii care scria istorie în tricoul naționalei, Ilie Dumitrescu, a rămas șocat în momentul în care a văzut ce cotă au elevii lui Mirel Rădoi pentru un succes la Hamburg. Cine va paria pe România va lua de 28,5 ori mai mulţi bani. Aceasta este cota mărită a naționalei noastre la una dintre casele de pariuri. Nemții au 1,17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celelalte case de pariuri de pe teritoriul țării noastre, acordă naționalei lui Rădoi o cotă în jurul a 20. De partea cealaltă, Germania are în jur de 1,15. Lui Ilie Dumitrescu nu i-a venit să creadă, când a văzut cotele.

Ilie Dumitrescu, șocat de cota tricolorilor

Este pentru prima dată, în istorie, când naționala noastră este cotată atât de slab.

Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare… Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare.

N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva…„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Partida dintre Germania și România se va juca în această seară, de la 21:45, și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și