Închide meniul

Germania – România | Dorinel Munteanu nu crede în minuni: „Este greu! Nu știu dacă ar trebui să luăm în calcul meciul!” Mesajul transmis de cel mai selecționat jucător din istoria naționalei

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2021, 16:22

Reclamă
Germania – România | Dorinel Munteanu nu crede în minuni: „Este greu! Nu știu dacă ar trebui să luăm în calcul meciul! Mesajul transmis de cel mai selecționat jucător din istoria naționalei

Dorinel Munteanu trage un semnal de alarmă, după România - Grecia 0-1

Mediafax Foto / Marian Ilie

Dorinel Munteanu nu crede în minuni înainte de Germania – România

Chiar dacă își dorește ca naționala lui Mirel Rădoi să producă marea surpriză, Dorinel Munteanu este resemnat. Fostul mare internațional crede că „tricolorilor” le va fi greu să obțină un rezultat pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi doresc să producem o surpriză, ceea ce nu cred. Este un meci dificil din punctul nostru de vedere. În deplasare cu Germania, șansele noastre sunt reduse, oricum ar fi. Avem cel mai important joc luni, cu Armenia. Germania este într-o formă foarte bună, de la învestirea noului antrenor. Hansi Flick a adus un suflu nou la echipa națională, jucători noi. În ultimele jocuri, Germania a făcut scor cu Armenia și cu Islanda.

Pentru noi este greu. Nu știu dacă ar trebui să luăm în calcul foarte mult acest joc cu Germania. Deși pentru toți jucătorii noștri se întâmplă o dată la mulți ani un joc cu Germania. Eu am jucat doar de două ori cu Germania. Cei care vor intra cu Germania ar trebui să dea totul pe teren, să încerce să obțină un rezultat bun, dacă se poate. Dar e obligatoriu să câștigăm meciul cu Armenia”, a declarat Dorinel Munteanu în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Mutu spulberă orice speranţă înainte de Germania – România: „Nu avem forţă!”

Adrian Mutu spulberă orice speranţă înainte de Germania – România. „Briliantul” crede că „tricolorilor” lui Mirel Rădoi le va fi foarte greu să obţină un rezultat pozitiv împotriva nemţilor.

„N-avem forța și nu știu de unde avem speranța asta să învingem Germania. E un adversar puternic, cu jucători foarte buni pe toate posturile, este greu să te gândești la un rezultat împotriva lor, chiar pe terenul lor”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și