Închide meniul

Prima fază controversată în Germania – România! Penalty anulat de VAR pentru nemţi, după un duel între Burcă şi Timo Werner

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 octombrie 2021, 22:11

Reclamă
Prima fază controversată în Germania – România! Penalty anulat de VAR pentru nemţi, după un duel între Burcă şi Timo Werner

Penalty anulat de Cakir pentru nemţi, cu ajutorul VAR

Captură Pro TV

Iniţial, turcul Cakir a dictat penalty. Cei din camera VAR i-au transmis că trebuie să revadă fază. După ce a consultat imaginile video, arbitrul din Turcia a decis că nu trebuie să acorde lovitură de pedeapsă, iar scorul a rămas 0-0. În minutul 10, România a dat lovitura la Hamburg. Starul de la Rangers a avut o acţiune fabuloasă, l-a umilit pe Rudiger şi l-a executat pe Andre ter Stegen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Cuneyt Cakir, cel care arbitrează Germania – România

Cuneyt Cakir a arbitrat trei partide europene în acest sezon și două din campionatul Turciei. El s-a aflat la centru inclusiv în meciul Young Boys – CFR Cluj 3-1, din turul 3 preliminar Champions League.

Cakir a arbitrat și meciul AC Milan – Atletico Madrid 1-2, în a doua etapă a grupelor UEFA Champions League. Turcul i-a lăsat pe milanezi în 10 oameni încă din minutul 29 și a acordat un penalty pentru oaspeți în minutul 7 al prelungirilor, care a fost ulterior transformat de Luis Suarez.

Imediat după meci, Cakir a fost pus la zid de presa din Italia, fiind acuzat că le-a „furat” meciul celor de la AC Milan. În Champions League, el a arbitrat inclusiv o finală, Barcelona – Juventus 3-1, în 2015.

Cuneyt Cakir arbitrează din 1994 și în 2006 a intrat pe lista FIFA.

Reclamă
Reclamă

Programul naționalei României

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și