Închide meniul

Germania – România | Planeta a înnebunit după golul lui Ianis Hagi! Ce scrie presa internațională. „Moștenitorul lui Maradona din Carpați!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 octombrie 2021, 22:28

Reclamă
Germania – România | Planeta a înnebunit după golul lui Ianis Hagi! Ce scrie presa internațională. „Moștenitorul lui Maradona din Carpați!

Ianis Hagi, gol magnific în Germania - România

Profimedia

Ianis Hagi a marcat după o fază individuală de excepție. Românul s-a strecurat printre doi adversari, i-a trimis mingea printre picioare lui Rudiger, și l-a învins pe ter Stegen cu un șut devastator la colțul lung, cu piciorul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania – România | Planeta a înnebunit după golul lui Ianis Hagi

Imediat după golul lui Ianis Hagi, publicațiile internaționale l-au ridicat în slăvi pe fiul lui Gică Hagi.

„Fiul Tigrului! Gol magnific al lui Ianis Hagi împotriva Germaniei!”, au titrat jurnaliștii de la espn.com

„Dribling-ul în toată splendoarea lui! Mingea printre picioarele lui Rudiger. Finalizarea cu șpițul, ca la futsal. Ianis Hagi, un nume special în fotbalul românesc și un gol la fel de special”, au scris și cei de la Optus Sport.

„Ianis Hagi, fiul legendarului Gică Hagi, și-a adus țara în avantaj împotriva Germaniei cu un efort individual excepțional”, este titlul dat de Planet Futbol.

Reclamă

 

Ianis Hagi, moștenitorul lui Maradona din Carpați! La fel ca Vald Țepeș a trăit în Turcia, dar s-a întors în România și își conduce echipa națională. Golul său de astăzi mi-a amintit de tatăl său!„, a scris și jurnalistul Alvaro Cruz Santibanez.

Reclamă 4 / 0/3

Nemţii, cu ochii pe Ianis Hagi înainte de Germania – România

Nemţii au fost cu ochii pe Ianis Hagi înainte de Germania – România. Marcel Răducanu, fostul mare jucător de la Borussia Dortmund, a fost întrebat de germani despre interesul lui Jose Mourinho pentru Ianis Hagi. Fostul internaţional i-a făcut portretul vedetei de la Rangers.

„M-au întrebat de Stanciu, că marchează mai toate golurile, și de Hagi, bineînțeles, despre faptul că îl vrea Mourinho la AS Roma.

E important că joacă acolo la Rangers, iar Steven Gerrard îl apreciază foarte mult și ține la el. Să joace meci de meci, să demonstreze că poate juca la o echipă importantă din Anglia sau Italia. Părerea mea e că el suferă din cauza numelui. Dacă era altcineva, poate ar fi fost mult mai ușor pentru el. E un băiat inteligent, care știe ce vrea în viață și sunt sigur că poate să înainteze și să ajungă un fotbalist valoros.

Nu să ajungă la nivelul lui taică-su, dar poate să ajungă fotbalist. Are doar 22 de ani și mai are 15 ani la dispoziție. Să joace și la națională cum o face la echipa de club. Apoi să prindă un transfer la o echipă importantă și acolo să crească mult și să dovedească că are într-adevăr valoare”, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și