Închide meniul

Nemţii, cu ochii pe Ianis Hagi înainte de Germania – România: „M-au întrebat despre faptul că îl vrea Mourinho la AS Roma!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 18:27

Nemţii, cu ochii pe Ianis Hagi înainte de Germania – România: „M-au întrebat despre faptul că îl vrea Mourinho la AS Roma!

Ianis Hagi

Profimedia

Nemţii, cu ochii pe Ianis Hagi înainte de Germania – România

Marcel Răducanu, fostul mare jucător de la Borussia Dortmund, a fost întrebat de germani despre interesul lui Jose Mourinho pentru Ianis Hagi. Fostul internaţional i-a făcut portretul vedetei de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-au întrebat de 4-5 cinci jucători. De portar în primul rând. Le-am zis de Niță, de Chiricheș că e liderul echipei, e căpitan și joacă de atâția ani. Nu mai e chiar așa de rapid, dar are multă experiență, are intuiție, vede jocul bine, urcă în atac și pasează bine.

M-au întrebat de Stanciu, că marchează mai toate golurile, și de Hagi, bineînțeles, despre faptul că îl vrea Mourinho la AS Roma. Sper să fie așa. M-aș bucura pentru el. De Moruțan… când l-am văzut prima oară am zis că avem și noi în sfârșit un fotbalist cum îmi place. Așa cu mișcările lui, cum preia mingea, tot timpul cu fața la poartă, are clarviziune.

E important că joacă acolo la Rangers, iar Steven Gerrard îl apreciază foarte mult și ține la el. Să joace meci de meci, să demonstreze că poate juca la o echipă importantă din Anglia sau Italia. Părerea mea e că el suferă din cauza numelui. Dacă era altcineva, poate ar fi fost mult mai ușor pentru el. E un băiat inteligent, care știe ce vrea în viață și sunt sigur că poate să înainteze și să ajungă un fotbalist valoros.

Nu să ajungă la nivelul lui taică-su, dar poate să ajungă fotbalist. Are doar 22 de ani și mai are 15 ani la dispoziție. Să joace și la națională cum o face la echipa de club. Apoi să prindă un transfer la o echipă importantă și acolo să crească mult și să dovedească că are într-adevăr valoare”, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ianis Hagi, aproape de AS Roma

Ianis Hagi e unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa la această oră. Jose Mourinho, antrenorul Romei, e pe urmele sale, conform presei din Italia. Mai mult, negocierile sunt extrem de avansate între cele două cluburi şi jucător.

Presa din Italia scrie că „The Special One” a cerut transferul unui jucător ofensiv, fiind nemulțumit de evoluțiile lui Borja Mayoral. Acesta din urmă ar pute ajunge la Celta Vigo sau Juventus. Astfel, Ianis Hagi are cale liberă către AS Roma, din iarnă, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

„Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală în ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo”, scrie calciomercatoweb.it.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și