Închide meniul
Foto

Un milionar celebru a încasat lovitura vieţii: „I-am dat cu flit, nu e genul meu”. Modelul a făcut dezvăluiri complete

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 8:58

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu are la fel de mult noroc în viaţa personală precum pe terenul de fotbal. Dacă în sport joacă senzaţional şi la 36 de ani, nu la fel se întâmplă în privat. Tocmai a fost refuzat de către un model celebru care nu i-a dat absolut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un milionar celebru a încasat lovitura vieţii

Alice Goodwin, fosta soție a starului Jermaine Pennant, a decis să rupă tăcerea. Între ea şi starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu este nicio legătură amoroasă.

Alice a rupt tăcerea într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram. Alice Goodwin, devenită celebră după ce a fost căsătorită cu Jermaine Pennant, fotbalist care a evoluat în cariera sa pentru rivalele Premier League, Arsenal Londra și FC Liverpool este model OnlyFans.

Cristiano Ronaldo, refuzat de Alice Goodwin

Alice Goodwin le-a mărturisit celor 350 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram că l-a refuzat pe fotbalistul de 36 de ani, care evoluează în prezent pentru Manchester United. „Te-ai cuplat cu Ronaldo?”, a fost Alice Goodwin întrebată. Răspunsul a fost clar „Nu, i-am dat cu flit, pentru că el nu este genul meu”, a dezvăluit aceasta.

Presa de scandal a încercat să îl „cupleze” pe superstarul lusitan cu mai multe vedete, înainte de relația sa oficială cu argentinianca Georgina Rodriguez.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au început să se întâlnească în 2017 și în prezent au o fiică împreună, dar locuiesc alături și de ceilalți trei copii ai golgheterului portughez. Alice Goodwin, ea și Jermaine Pennant s-au despărțit definitiv în 2020, după nouă ani petrecuți împreună, dintre care șase în postura de soț și soție.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și