Închide meniul
Foto

Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea! Pe ce a cheltuit milionarul o adevărată avere: Valentina Pelinel a rămas mască

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 11:02

Reclamă
Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea! Pe ce a cheltuit milionarul o adevărată avere: Valentina Pelinel a rămas mască

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea este renumit pentru costumele şi accesoriile extrem de scumpe pe care le poartă în fiecare zi. Acum, fostul şef al lui Dinamo a decis să dea cărţile pe faţă şi să dezvăluie totul. Şi soţia sa, Valentina Pelinel, a rămas mască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea nu mai vrea să investească la Dinamo, dar continuă extravaganţele la nivel personal. La o apariție într-o emisiune televizată, fostul acționar de la Dinamo a venit cu cu costum Gucci, care costă aproximativ 3000 de euro. Adăugându-se cămașa de 1000 de euro, plus cureau și pantofii, ținuta lui Borcea la respectiva emisiune a fost de 5000 de euro.

Pe ce a cheltuit Cristi Borcea o adevărată avere

Cristi Borcea a dezvăluit ce probleme are atunci când îşi cumpără hainele. „Eu am probleme. Am 1,90m înălțime și e o problemă că sunt foarte scurte mânecile la cămăși. Eu sunt cu Tom Ford și Dolce Gabbana. Nu știu cât poate să coste un costum. Acum nu știu ce am pe mine… A, Gucci!”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

La nunta lui Ilie Năstase din 2013, omul de afaceri a fost cel mai scump îmbrăcat personaj al petrecerii. Borcea a venit cu un ceas de 100.000 de euro, un Breguet din aur, la care a asortat un costum Gucci în valoare de 15.000 de euro și o cămașă cu butoni de diamante evaluată la același preț.

Ce avere are Cristi Borcea

Cristi Borcea are o condamnare de șase ani, din care a executat patru, și cu încă o încarcerare de șase luni, în 2019. Cu toate acestea, are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro.

Reclamă

Nici măcar în perioada 2014-2018, petrecută în închisoare, nu i-a diminuat averea, ba chiar dimpotrivă. Una dintre firmele sale distribuitoare de gaze naturale livra produsul respectiv, printre altele, chiar penitenciarului Poarta Alba pe perioada detenției sale, astfel că, în 2018, când a fost eliberat, averea îi sporise cu 50 de milioane de euro. Cristi Borcea se laudă cu afaceri în domeniul petrolier și de gaze, dar și cu business-uri în agricultură și turism, având în total peste 3000 de angajați.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și