Închide meniul

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu! Victorie lejeră în faţa Astrei: Căpitanul Florin Tănase a revenit cu gol

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 15:55

Reclamă
FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu! Victorie lejeră în faţa Astrei: Căpitanul Florin Tănase a revenit cu gol

Acuzaţii grave la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

Edi Iordănescu îi duce pe roş-albaştri din victorie în victorie. Dacă în campionat FCSB are 21 de puncte şi a urcat pe locul 3, vicecampioana merge ceas şi în amicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu

Vicecampioana s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată împotriva celor de la Astra Giurgiu. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (3) și Răzvan Oaidă (48).

Florin Tănase a marcat din careu, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu, în timp ce Oaidă a înscris din afara careului.

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

Doi juniori au debutat în tricoul vicecampioanei

În altă ordine de idei, acesta a fost meciul de debut la FCSB pentru juniorii Matei Tănasă și Ștefan Moraru, ambii în vârstă de 16 ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și