Închide meniul
EXCLUSIV

Cum l-a pus la punct Edi Iordănescu pe Gigi Becali. „E destul de abil și inteligent!” Marele avantaj al FCSB-ului în lupta la titlu

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2021, 8:41

Reclamă
Cum l-a pus la punct Edi Iordănescu pe Gigi Becali. „E destul de abil și inteligent! Marele avantaj al FCSB-ului în lupta la titlu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Viorel Moldovan e sigur că Iordănescu Jr. este omul potrivit pentru FCSB. Cu el la timonă, roș-albaștrii au câștigat cinci meciuri din șapte, având cel mai bun atac din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, laude pentru Edi Iordănescu

„Pe Edi îl știu ca un antrenor foarte implicat, foarte dedicat, nu știu ce raport are cu Gigi Becali, dar cred că este destul de abil și inteligent să gestioneze unele momente mai dificile”, a apus Viorel Moldovan, în exlusivitate pentru as.ro

Moldovan a lăudat și alegerile lui Gigi Becali în materie de transferuri. FCSB are în lot mulți tineri cu potențial, iar meritul este doar al patronului, crede Moldovan.

„FCSB este o echipă cu jucători interesanți, tineri, aici este meritul lui Gigi Becali. El a reușit să aducă acești jucători. Apreciez ce face Gigi Becali cu acești tineri români. A investit foarte mult, aducând jucători tineri, pe care să-i vândă mai departe. Fotbalul a devenit un business”, a mai spus Viorel Moldovan.

În acest moment, FCSB este pe locul al treilea în Liga 1, cu 21 de puncte după 11 etape. Vicecampioana României are 9 lungimi de recuperat față de liderul CFR Cluj.

Reclamă

Cine sunt fotbaliștii de la FCSB care l-au impresionat cel mai mult pe Viorel Moldovan

Viorel Moldovan i-a lăudat pe Constantin Budescu și Caudiu Keșeru, jucători transferați în această vară de FCSB. Fostul mare atacant e convins că ambii jucători vor avea un rol crucial la FCSB, mai ales în meciurile decisive pentru titlu, din finalul campionatului.

Ai nevoie și de jucători cu experiență. Keșeru, de când a venit a marcat câteva goluri și chiar a jucat destul de bine. Rămâne un marcator, are o anumită experiență și sunt convins că-i va ajuta foarte mult pe cei de la FCSB. Budi este un jucător de creație, cu picior fin, și sunt convins că va fi un element important în angrenajul echipei„, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru as.ro.

34 de ani are Claudiu Keșeru și 32 de ani are Constantin Budescu. Amândoi valorează 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și