Închide meniul

„Tricolorii”, luați la țintă după Germania – România 2-1: „Ianis nu îl poate egala pe taică-su! Ivan e prea plin de el!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 17:53

Reclamă
„Tricolorii, luați la țintă după Germania – România 2-1: „Ianis nu îl poate egala pe taică-su! Ivan e prea plin de el!

"Tricolorii", luați la țintă după Germania - România 2-1

Profimedia

„Tricolorii”, luați la țintă după Germania – România 2-1

Adrian Porumboiu a analizat prestația naționalei lui Mirel Rădoi de la Hamburg. Fostul mare arbitru s-a declarat impresionat, dar a găsit și motive de critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt chiar plăcut impresionat, am văzut o echipă cum nu mai văzusem de mult, să joace atât de bine. O notă în plus pentru antrenorul care a pregătit excelent jocul. Având în față adversari de plus 14 karate, super fotbaliști, am avut o așezare pe teren de excepție. Mi-a plăcut toată echipa, am o singură îndoială. Nu trebuia schimbat Ianis, producea tot timpul acolo, mai era nevoie de încă o sclipire… dacă scăpa cum a scăpat Pușcaș, cred că îl executa pe portarul advers. A fost magistral puștiul. Ianis să îi dea mingea printre picioare lui Rudiger, jucător de zeci de milioane de euro de la Chelsea, l-a umilit! Umilință mai mare decât să marchezi după ce îi dai mingea printre picioare unui adversar rar întâlnești. Super talent. Sigur, pe taică-su nu îl poate egala, să stea liniștit, Gică rămâne unic, dar Ianis are stofă.

Golul 2 pe care l-au marcat ei a fost neglijență. Greu de înțeles, o fază fixă. Știi că trebuie să acoperi bara a doua, că trebuie să urmărești omul, dar nu o faci. Cât despre introducerea lui Ivan… nu am nimic cu el, o fi talentat, dar așa ceva… e prea plin de el și nu dă acel «prea plin» pe teren. Singurul care nu a intrat în joc a fost Ivan. Exceptând lipsa de inspirație cu Ivan, nota 10 pentru Rădoi, pentru cum a așezat echipa pe teren. Nu înseamnă că e vinovat Ivan, e jucător de mare talent, să nu înțeleagă cineva că mă iau de el, dar părerea mea e că nu a intrat în ritmul jocului”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Gabi Tamaș surprinde după Germania – România 2-1: ”Mai bine luai 6 și stăteai liniștit, decât să pierzi două puncte!”

Gabi Tamaș a surprins după Germania – România 2-1. Deși i-a lăudat pe „tricolori”, fostul internațional are un mare regret.

„Știți că vă zic adevărul. Chiar m-am uitat. Prima repriză a fost extraordinară. Și în a doua repriză am avut câteva ocazii. Bine, posesia a fost de partea lor, dar ați văzut cât costă echipa Germaniei. Per total, mi-a plăcut jocul României. Bravo jucătorilor! Felicitări!

Reclamă

Golul lui Hagi a fost extraordinar. Nu contează ca i-a dat-o printre picioare lui Rudiger. Te uiți că au controlat mingea cu dreptul și a dat cu stângul. Nu e vorba de cât iei, pentru că înfrângerea rămâne înfrângere. Mai bine iei 6, decât să pierzi într-o manieră în care a luptat 90 de minute ca un erou.

Adică mai bine luai 6 și stăteai liniștiț, decât să pierzi două puncte… Mi-au plăcut de toți jucătorii jucători pentru că au jucat împreună, ca o echipă. Nu au fost individualități. Nu mai sunt individualități”, a spus Gabi Tamaș după amicalul CSA Steaua – FC Voluntari 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și