Închide meniul

„Tricolorii”, luați la țintă după Germania – România 2-1: „Ianis nu îl poate egala pe taică-su! Ivan e prea plin de el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 17:53

„Tricolorii, luați la țintă după Germania – România 2-1: „Ianis nu îl poate egala pe taică-su! Ivan e prea plin de el!

"Tricolorii", luați la țintă după Germania - România 2-1

Profimedia

„Tricolorii”, luați la țintă după Germania – România 2-1

Adrian Porumboiu a analizat prestația naționalei lui Mirel Rădoi de la Hamburg. Fostul mare arbitru s-a declarat impresionat, dar a găsit și motive de critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt chiar plăcut impresionat, am văzut o echipă cum nu mai văzusem de mult, să joace atât de bine. O notă în plus pentru antrenorul care a pregătit excelent jocul. Având în față adversari de plus 14 karate, super fotbaliști, am avut o așezare pe teren de excepție. Mi-a plăcut toată echipa, am o singură îndoială. Nu trebuia schimbat Ianis, producea tot timpul acolo, mai era nevoie de încă o sclipire… dacă scăpa cum a scăpat Pușcaș, cred că îl executa pe portarul advers. A fost magistral puștiul. Ianis să îi dea mingea printre picioare lui Rudiger, jucător de zeci de milioane de euro de la Chelsea, l-a umilit! Umilință mai mare decât să marchezi după ce îi dai mingea printre picioare unui adversar rar întâlnești. Super talent. Sigur, pe taică-su nu îl poate egala, să stea liniștit, Gică rămâne unic, dar Ianis are stofă.

Golul 2 pe care l-au marcat ei a fost neglijență. Greu de înțeles, o fază fixă. Știi că trebuie să acoperi bara a doua, că trebuie să urmărești omul, dar nu o faci. Cât despre introducerea lui Ivan… nu am nimic cu el, o fi talentat, dar așa ceva… e prea plin de el și nu dă acel «prea plin» pe teren. Singurul care nu a intrat în joc a fost Ivan. Exceptând lipsa de inspirație cu Ivan, nota 10 pentru Rădoi, pentru cum a așezat echipa pe teren. Nu înseamnă că e vinovat Ivan, e jucător de mare talent, să nu înțeleagă cineva că mă iau de el, dar părerea mea e că nu a intrat în ritmul jocului”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Gabi Tamaș surprinde după Germania – România 2-1: ”Mai bine luai 6 și stăteai liniștit, decât să pierzi două puncte!”

Gabi Tamaș a surprins după Germania – România 2-1. Deși i-a lăudat pe „tricolori”, fostul internațional are un mare regret.

„Știți că vă zic adevărul. Chiar m-am uitat. Prima repriză a fost extraordinară. Și în a doua repriză am avut câteva ocazii. Bine, posesia a fost de partea lor, dar ați văzut cât costă echipa Germaniei. Per total, mi-a plăcut jocul României. Bravo jucătorilor! Felicitări!

Reclamă

Golul lui Hagi a fost extraordinar. Nu contează ca i-a dat-o printre picioare lui Rudiger. Te uiți că au controlat mingea cu dreptul și a dat cu stângul. Nu e vorba de cât iei, pentru că înfrângerea rămâne înfrângere. Mai bine iei 6, decât să pierzi într-o manieră în care a luptat 90 de minute ca un erou.

Adică mai bine luai 6 și stăteai liniștiț, decât să pierzi două puncte… Mi-au plăcut de toți jucătorii jucători pentru că au jucat împreună, ca o echipă. Nu au fost individualități. Nu mai sunt individualități”, a spus Gabi Tamaș după amicalul CSA Steaua – FC Voluntari 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Tricolorii”, luați la țintă după Germania – România 2-1
  • Ce a spus Adrian Porumboiu despre prestața naționalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și