Închide meniul

România – Armenia | Mirel Rădoi, ordin pentru jucători. E singura şansă de a mai spera la Mondiale: „Altfel nu avem ce căuta la baraj”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 17:31

România – Armenia | Mirel Rădoi, ordin pentru jucători. E singura şansă de a mai spera la Mondiale: „Altfel nu avem ce căuta la baraj

Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România – Armenia e meciul care ne poate face favoriţi la locul de baraj sau ne poate scoate din calcule pentru locul 2. Mirel Rădoi e conştient de dificultatea meciului şi le-a trasat elevilor săi un obiectiv clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, ordin pentru jucători

Chiar dacă vin după un meci epuizant, Germania – România 2-1, tricolorii nu au nicio scuză. Trebuie să bată obligatoriu Armenia. „Vom vedea starea de oboseală a jucătorilor. Sunt doar două semne de întrebare. La Burcă e clar, Pușcaș la fel.

Am avut o discuție că trebuie să fie mult mai atent când ia cartonașul. Unii dintre ei acuză o stare de oboseală. Nu cred că vor fi probleme. Avem o problemă mentală. Consumul mental a fost mult mai mare decât cel fizic”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa dinaintea meciului.

Doar 9 puncte ne duc la baraj

Mirel Rădoi e încântat că România – Armenia se joacă în Ghencea, dar le atrage atenţia tricolorilor. Nu mai avem voie să facem niciun pas greşit în meciurile cu Armenia, Islanda şi Liechtenstein. Fără 9 puncte nu avem ce căuta la barajele pentru Mondiale.

„15 ani am locuit în cartier aici, am jucat la echipa aceasta. E ca și cum m-aș întoarce acasă. Dimensiunile terenului sunt la fel. Trebuie să avem aceleași condiții. Aceeași cantatitate de apă. E un stadion nou, fani foarte călduroși. Dacă noi câștigăm mâine cu Armenia, iar apoi cu Islanda, dar nu reușim ultimul meci, atunci nu avem ce căuta la baraj!”, a încheiat selecţionerul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și