Închide meniul

Câte bilete s-au vândut până acum la România – Armenia. Tricolorii și-au ales echipementul pentru „finala” din Ghencea

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 11:39

Reclamă
Câte bilete s-au vândut până acum la România – Armenia. Tricolorii și-au ales echipementul pentru „finala din Ghencea

FIFA a stabilit tragerea la sorți a play-off-ului CM 2022!

Marcus Brandt/dpa

FRF a anunțat, sâmbătă, că s-au deschis și casele de bilete de la stadionul Steaua. Până acum, s-au vândut deja 10.000 de bilete, online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câte bilete s-au vândut la România – Armenia

Numărul maxim de suporteri admiși pe stadion este 15.000, 50% din capacitate, din cauza restricțiilor. Fanii care vor să-și ia bilet de la stadion au timp sâmbătă, până la ora 20:00, și luni, până la ora 21:45. Accesul este permis doar celor vaccinați sau care au trecut prin boală.

Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010). De-a lungul timpului, tricolorii au jucat 64 de meciuri pe stadionul Steaua.

Meciul dintre România și Armenia va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato. Singurul meci al României legat de Orsato este cel cu Suedia, 0-2 la București, în preliminariile EURO 2020. În Ghencea, el va fi ajutat de arbitrii asistenți Alessandro Giallatini și Giorgio Peretti.

Tricolorii și-au anunțat echipamentul pentru „finala” cu Armenia

Tot sâmbătă, FRF a anunțat că România va evolua împotriva Armeniei în echipamentul de bază: tricou galben, șort alb, jambiere galbene.

Reclamă

În precedentul meci din preliminarii, România a pierdut 1-2 pe terenul Germaniei. În partida tur cu Armenia, tricolorii au suferit, de asemenea, o înfrângere, scor 2-3.

După rezultatele din ultima etapă, Germania este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Cum arată clasamentul în grupa României

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și