Închide meniul

Marius Şumudică, debut cu stângul la Malatyaspor! A pierdut în faţa unei foste echipe. Ce sistem a folosit antrenorul român

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 18:43

Reclamă
Marius Şumudică, debut cu stângul la Malatyaspor! A pierdut în faţa unei foste echipe. Ce sistem a folosit antrenorul român

Marius Şumudică, o nouă înfrângere la Malatyaspor

Hepta

Marius Şumudică nu a început bine aventura pe banca celor de la Yeni Malatyaspor. Noua echipă a antrenorului român a pierdut primul meci cu acesta la timonă. Este vorba despre un amical împotriva fostei sale formații, Gaziantep, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, debut cu stângul la Malatyaspor

Echipa lui Marius Șumudică, care a folosit un sistem 5-3-2, a cedat pe finalul meciului. A fost un gol înscris de Muhammed Demir, în minutul 78 al meciului care s-a disputat pe stadionul lui Yeni Malatyaspor.

Marius Șumudică început partida cu următoarea echipă de start: Ertac – Muhammed, Sadik, Wallace, Semih, Karim – Jospin, Aabid, Mounir – Kubilay, Haqi

Marius Şumudică, debut tare în campionat

Marius Şumudică are parte de un debut tare şi în campionat. Yeni Malatyaspor va disputa primul oficial cu Marius Șumudică la timonă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00, pe terenul celor de la Adana Demirspor, ocupanta locului 10 în Super Lig.

Marius Şumudică are mult de tras la Yeni Malatyaspor. Trebuie să scoată echipa din hora retrogradării. Malatya ocupă locul 17 în prima ligă a Turciei, cu doar șase puncte strânse în opt runde, iar Șumudică are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

Reclamă
Reclamă 4

”Astăzi (n.r. sâmbătă) am condus primul antrenament. Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am jucat contra lor. Au avut niște probleme, au fost câțiva jucători accidentați, de aceea a fost și seria de insuccese. Mâine avem un meci amical, cu Gaziantep.

Nu am un lot care să se bată la retrogradare. Bașkanul m-a așteptat până la patru dimineața. Mi s-a părut un om ok, care își dorește să lucreze cu mine.

E incomparabil contractul cu ce a fost la CFR. Obiectivul este să scăpăm de retrogradare, dar eu vreau să urcăm cât mai sus. Ei își doresc să jucăm un fotbal bun și să n-avem emoții cu retrogradarea, ceea ce eu cred că se poate realiza”, a declarat Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, dar are o clauză potrivit căreia angajamentul se prelungește automat dacă obiectivul este îndeplinit. ”Verbal ne-am înțeles, mai trebuie semnată o hârtie prin care s-ar prelungi automat contractul”, a anunțat Marius Șumudică.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50 27 iul.

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23 27 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și