Închide meniul

România – Armenia | Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi: „O echipă foarte puternică, cu jucători de calitate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 21:47

România – Armenia | Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi: „O echipă foarte puternică, cu jucători de calitate!

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi

Chiar dacă Armenia a învins România la Erevan, scor 3-2, Joaquin Caparros se teme de „tricolori”. Acesta se așteaptă la un meci de foc în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„România este o echipă foarte puternică, cu jucători de calitate. Am avut și eu șansa de a lucra cu fotbaliști români în Spania și mi-a plăcut. Mai avem 24 de ore până la meci.

Trebuie să le dăm timp jucătorilor să se recupereze, iar mâine voi lua o decizie, alături de staff, în privința echipei. Nu suntem mulțumiți de ultimul rezultat, dar în fotbal nu are rost să te plângi. Trebuie să ne pregătim din punct de vedere psihologic pentru următorul joc”, a declarat Joaquin Caparros la conferința de presă.

Mirel Rădoi, ordin pentru jucători

Mirel Rădoi nici nu se gândeşte la alt rezultat în afara victoriei înainte de România – Armenia. Mai mult, selecţionerul le-a trasat un obiectiv clar tricolorilor înaintea ultimelor 3 meciuri.

Selecționerul e încântat că România – Armenia se joacă în Ghencea, dar le atrage atenţia tricolorilor. Nu mai avem voie să facem niciun pas greşit în meciurile cu Armenia, Islanda şi Liechtenstein. Fără 9 puncte nu avem ce căuta la barajele pentru Mondiale.

Reclamă

„15 ani am locuit în cartier aici, am jucat la echipa aceasta. E ca și cum m-aș întoarce acasă. Dimensiunile terenului sunt la fel. Trebuie să avem aceleași condiții. Aceeași cantatitate de apă.

E un stadion nou, fani foarte călduroși. Dacă noi câștigăm mâine cu Armenia, iar apoi cu Islanda, dar nu reușim ultimul meci, atunci nu avem ce căuta la baraj!”, a încheiat selecţionerul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și