Închide meniul

România – Armenia | Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi: „O echipă foarte puternică, cu jucători de calitate!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 21:47

România – Armenia | Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi: „O echipă foarte puternică, cu jucători de calitate!

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

  • România – Armenia, „finala” din Ghencea
  • Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi

Joaquin Caparros se teme de naționala lui Mirel Rădoi

Chiar dacă Armenia a învins România la Erevan, scor 3-2, Joaquin Caparros se teme de „tricolori”. Acesta se așteaptă la un meci de foc în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„România este o echipă foarte puternică, cu jucători de calitate. Am avut și eu șansa de a lucra cu fotbaliști români în Spania și mi-a plăcut. Mai avem 24 de ore până la meci.

Trebuie să le dăm timp jucătorilor să se recupereze, iar mâine voi lua o decizie, alături de staff, în privința echipei. Nu suntem mulțumiți de ultimul rezultat, dar în fotbal nu are rost să te plângi. Trebuie să ne pregătim din punct de vedere psihologic pentru următorul joc”, a declarat Joaquin Caparros la conferința de presă.

Reclamă

Mirel Rădoi, ordin pentru jucători

Mirel Rădoi nici nu se gândeşte la alt rezultat în afara victoriei înainte de România – Armenia. Mai mult, selecţionerul le-a trasat un obiectiv clar tricolorilor înaintea ultimelor 3 meciuri.

Selecționerul e încântat că România – Armenia se joacă în Ghencea, dar le atrage atenţia tricolorilor. Nu mai avem voie să facem niciun pas greşit în meciurile cu Armenia, Islanda şi Liechtenstein. Fără 9 puncte nu avem ce căuta la barajele pentru Mondiale.

Reclamă

„15 ani am locuit în cartier aici, am jucat la echipa aceasta. E ca și cum m-aș întoarce acasă. Dimensiunile terenului sunt la fel. Trebuie să avem aceleași condiții. Aceeași cantatitate de apă.

E un stadion nou, fani foarte călduroși. Dacă noi câștigăm mâine cu Armenia, iar apoi cu Islanda, dar nu reușim ultimul meci, atunci nu avem ce căuta la baraj!”, a încheiat selecţionerul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicolae Dică, în timpul meciului FCSB - Viking 1-2
Conference League • 9 sept., 0:30
Nicolae Dică, reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1: „Aceleaşi greşeli ca în Liga 1! Le-am făcut cadou penalty-ul!”
Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă
Conference League • 9 sept., 0:17
Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1: „A greşit schimbările!”. De ce l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului
Gabi Torje, în timpul unui meci
Liga 1 • 6 sept., 0:02
Gabi Torje, în depresie după „dubla” de senzaţie din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3: „Îmi doream să nu marchez şi să câştigăm!”
Marko Dugandzic, după un gol marcat pentru Rapid
Liga 1 • 5 sept., 1:08
Mihai Stoica îl laudă pe Marko Dugandzic, fotbalistul care a răpus-o pe FCSB: ”Îl face pe Petrescu să regrete! Excepțional!”
Vadim Rață, într-unul dintre puținele meciuri pentru FCSB
Liga 1 • 4 sept., 22:24
Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB: „Gigi Becali e un om imprevizibil!”