Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf! Pe cine a angajat impresara: „Se va ocupa de tot”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 1:27

Reclamă
Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf! Pe cine a angajat impresara: „Se va ocupa de tot”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan face o mişcare extrem de dură în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă nu vrea să spună niciun cuvânt despre o separarare de antrenor, impresara face paşi decisivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului

Laurențiu Reghecampf ar avea-o o relaţie cu Corina Bilcon. Mai mult, cei doi s-ar fi mutat deja împreună, iar presupusa amantă ar fi însărcinată cu copilul antrenorului. În acest context, Anamaria Prodan a spus că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și că cei care vor vorbi despre acest subiect vor fi avocatul Don Schiller și Dan Shomon.

Mai mult, Anamaria Prodan va fi reprezentată la un eventual divorț de avocatul Don Schiller. Acesta are un trecut faimos. Este cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Mai mult, Anamaria Prodan e ajutată și de Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Anamaria Prodan şi-a angajat un avocat celebru

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

Reclamă

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan, conform prosport.ro.

Anamaria Prodan nu a spus nimic clar despre eventualul divorț de Laurențiu Reghecampf, dar recunoaște că dacă acest lucru s-ar întâmpla avocatul Don Schiller va fi cel care va stabili toate datele problemei. Dacă divorțul va avea loc în SUA, Anamaria Prodan ar avea un avantaj important reprezentat de faptul că are cetățenie americană atât ea cât și copiii ei, spre deosebire de Laurențiu Reghecampf care este doar cetățean român, mai spune sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și