Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! Cine ar fi iubita lui Laurenţiu Reghecampf şi unde s-ar fi cunoscut cei doi. Divorţul e iminent

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 1:40

Ies la iveală noi amănunte incredibile despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Bilcon. Este lovitura decisivă pentru Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

Din ultimele informaţii, se pare că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan pentru că antrenorul şi-ar fi găsit fericirea în brațele altei femei. Este vorba despre  Corina Bilcon, o tânără originară din Deva.

Se pare că tânara Corina Bilcon ar fi deja însărcinată în luna a treia cu copilul lui Laurenţiu Reghecampf şi ar urma să nască o fetiţă în circa jumătate de an. Mai mult decât atât, Reghe vrea să semneze cât mai repede actele de divorț și chiar ia în considerare o nuntă cu noua sa parteneră de viață.

Cine este, de fapt, presupusa iubită a lui Laurenţiu Reghecampf

Corina Bilcon s-a născut în Deva, dar ea și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut departe de țară. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă, anunţă spynews.ro.

Atunci, Corina și Reghe s-au comportat ca un adevărat cuplu și nu se fereau să își arate sentimentele, prin gesturi de afecțiune, mai spune sursa citată.

Reclamă

Relația dintre cei doi este una foarte serioasă. Mai mult decât atât, iubita lui Laurențiu Reghecampf este gravidă în trei luni. Antrenorul vrea să o ia de nevastă pe iubita sa cât mai curând, iar cei doi s-ar fi decis deja și în privința nașilor de cununie. Aceștia ar fi Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, și soția lui.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și