Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! Cine ar fi iubita lui Laurenţiu Reghecampf şi unde s-ar fi cunoscut cei doi. Divorţul e iminent

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 1:40

Reclamă

Ies la iveală noi amănunte incredibile despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Bilcon. Este lovitura decisivă pentru Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

Din ultimele informaţii, se pare că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan pentru că antrenorul şi-ar fi găsit fericirea în brațele altei femei. Este vorba despre  Corina Bilcon, o tânără originară din Deva.

Se pare că tânara Corina Bilcon ar fi deja însărcinată în luna a treia cu copilul lui Laurenţiu Reghecampf şi ar urma să nască o fetiţă în circa jumătate de an. Mai mult decât atât, Reghe vrea să semneze cât mai repede actele de divorț și chiar ia în considerare o nuntă cu noua sa parteneră de viață.

Cine este, de fapt, presupusa iubită a lui Laurenţiu Reghecampf

Corina Bilcon s-a născut în Deva, dar ea și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut departe de țară. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă, anunţă spynews.ro.

Atunci, Corina și Reghe s-au comportat ca un adevărat cuplu și nu se fereau să își arate sentimentele, prin gesturi de afecțiune, mai spune sursa citată.

Reclamă

Relația dintre cei doi este una foarte serioasă. Mai mult decât atât, iubita lui Laurențiu Reghecampf este gravidă în trei luni. Antrenorul vrea să o ia de nevastă pe iubita sa cât mai curând, iar cei doi s-ar fi decis deja și în privința nașilor de cununie. Aceștia ar fi Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, și soția lui.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și