Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf! Pe cine a angajat impresara: „Se va ocupa de tot”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 1:27

Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf! Pe cine a angajat impresara: „Se va ocupa de tot”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan face o mişcare extrem de dură în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă nu vrea să spună niciun cuvânt despre o separarare de antrenor, impresara face paşi decisivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, pas decisiv în scandalul divorţului

Laurențiu Reghecampf ar avea-o o relaţie cu Corina Bilcon. Mai mult, cei doi s-ar fi mutat deja împreună, iar presupusa amantă ar fi însărcinată cu copilul antrenorului. În acest context, Anamaria Prodan a spus că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și că cei care vor vorbi despre acest subiect vor fi avocatul Don Schiller și Dan Shomon.

Mai mult, Anamaria Prodan va fi reprezentată la un eventual divorț de avocatul Don Schiller. Acesta are un trecut faimos. Este cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Mai mult, Anamaria Prodan e ajutată și de Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Anamaria Prodan şi-a angajat un avocat celebru

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

Reclamă

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan, conform prosport.ro.

Anamaria Prodan nu a spus nimic clar despre eventualul divorț de Laurențiu Reghecampf, dar recunoaște că dacă acest lucru s-ar întâmpla avocatul Don Schiller va fi cel care va stabili toate datele problemei. Dacă divorțul va avea loc în SUA, Anamaria Prodan ar avea un avantaj important reprezentat de faptul că are cetățenie americană atât ea cât și copiii ei, spre deosebire de Laurențiu Reghecampf care este doar cetățean român, mai spune sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și