Închide meniul

Dan Petrescu aduce un uriaş în Gruia! Jucătorul cu care vrea să ia un nou titlu. A fost dorit şi de Real Madrid

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 13:42

Reclamă
Dan Petrescu aduce un uriaş în Gruia! Jucătorul cu care vrea să ia un nou titlu. A fost dorit şi de Real Madrid

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj are 9 puncte avans în faţa FCSB-ului în campionat, dar Dan Petrescu mai cere jucători. Vrea să forţeze şi calificarea în primăvara Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu aduce un uriaş în Gruia

Pentru a reuşi să îndeplinească aceste obiective importante, CFR Cluj vrea să îl aducă pe Karlo Letica, un portar de 24 de ani, considerat la un moment dat una dintre speranţele fotbalului croat. Arlauskis nu vrea să mai joace pentru CFR Cluj, iar campionii îi mai au sub contract pe portarii Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi pe Otto Hindrich. Pentru Dan Petrescu nu e de ajuns.

Portarul Karlo Letica a fost dorit şi de Real Madrid

Portarul croat a fost dorit şi de cei de la Real Madrid în 2018, dar Hajduk Split l-a cedat la Bruges. Karlo Letica a băgat în conturile lui Hajduk acum trei ani 3 milioane de euro, anunţă digisport.ro.

În carieră, Letica a mai jucat pentru SPAL şi pentru Sampdoria. În 2018, portarul s-a aflat pe lista lărgită a jucătorilor cu care Croaţia a fost prezentă la CM 2018, din Rusia. Acum, cota de piaţă a jucătorului a scăzut la 700.000 de euro.

 

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și