Închide meniul

Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina – Uruguay 3-0. Cum a fost surprins starul de la PSG

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 14:53

Reclamă
Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina – Uruguay 3-0. Cum a fost surprins starul de la PSG

Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina - Uruguay 3-0.

Profimediaimages

Messi a fost surprins cu mingea la picior la 18 metri de poarta adversă, în timp ce nu mai puţin de 6 uruguayeni urmăresc fiecare mişcare a starului de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Godin, Araujo, Coates, Vina, Vecino şi Valverde sunt cei 6 jucători surprinşi parcă de felul în care Messi controlează balonul. Contra Uruguayului, Messi a marcat un gol şi a ajuns la 7 reuşite pentru „Pume”, în 2021, în 13 meciuri.

Joan Laporta a rupt tăcerea despre negocierile cu Lionel Messi

Joan Laporta a vorbit despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Preşedintele catalanilor a rupt tăcerea şi a dezvăluit că a sperat, până în ultimul moment, că atacantul de 34 de ani îşi va încheia cariera pe Camp Nou. Mai mult, era sigur că Messi va accepta să joace gratis la gruparea blaugrana, în tricoul căreia a scris istorie.

Laporta este convins că Messi ar fi rămas la Barcelona dacă Nasser Al-Khelaifi nu i-ar fi făcut o ofertă fabuloasă. Şeicul lui PSG a mutat decisiv, spre dezamăgirea conducătorilor echipei din La Liga.

Reclamă

„Nu pot să fiu supărat pe Messi, pentru că îl apreciez. Dar, când văd că nu mai este aici, există o anumită dezamăgire de ambele părţi. Ştiu că avea o dorinţă uriaşă de a rămâne, dar era foarte multă presiune pe el din cauza ofertei pe care o avea.

Totul indică faptul că avea deja o ofertă de la PSG. Toată lumea ştie că era una uriaşă. Ştiam de la Messi că avea o propunere excelentă. Noi nu puteam pune clubul în pericol. Am sperat până în ultimul moment că Messi va juca gratis pentru noi. Mi-ar fi plăcut asta. Din ce am înţeles, La Liga ar fi acceptat această variantă. Totuşi, nu îi putem cere asta unui jucător de nivelul lui.

Am crezut că va juca gratis pentru că îl cunoşteam, a ajuns la prima echipă cu mine, i-am ajutat mult familia. Ştia că, în momentul în care ne vom regla cu bugetul, va fi un ajutor reciproc„, a dezvăluit Joan Laporta, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și