Închide meniul

Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina – Uruguay 3-0. Cum a fost surprins starul de la PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 14:53

Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina – Uruguay 3-0. Cum a fost surprins starul de la PSG

Imagine incredibilă cu Lionel Messi în timpul meciului Argentina - Uruguay 3-0.

Profimediaimages

Messi a fost surprins cu mingea la picior la 18 metri de poarta adversă, în timp ce nu mai puţin de 6 uruguayeni urmăresc fiecare mişcare a starului de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Godin, Araujo, Coates, Vina, Vecino şi Valverde sunt cei 6 jucători surprinşi parcă de felul în care Messi controlează balonul. Contra Uruguayului, Messi a marcat un gol şi a ajuns la 7 reuşite pentru „Pume”, în 2021, în 13 meciuri.

Joan Laporta a rupt tăcerea despre negocierile cu Lionel Messi

Joan Laporta a vorbit despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Preşedintele catalanilor a rupt tăcerea şi a dezvăluit că a sperat, până în ultimul moment, că atacantul de 34 de ani îşi va încheia cariera pe Camp Nou. Mai mult, era sigur că Messi va accepta să joace gratis la gruparea blaugrana, în tricoul căreia a scris istorie.

Laporta este convins că Messi ar fi rămas la Barcelona dacă Nasser Al-Khelaifi nu i-ar fi făcut o ofertă fabuloasă. Şeicul lui PSG a mutat decisiv, spre dezamăgirea conducătorilor echipei din La Liga.

Reclamă

„Nu pot să fiu supărat pe Messi, pentru că îl apreciez. Dar, când văd că nu mai este aici, există o anumită dezamăgire de ambele părţi. Ştiu că avea o dorinţă uriaşă de a rămâne, dar era foarte multă presiune pe el din cauza ofertei pe care o avea.

Totul indică faptul că avea deja o ofertă de la PSG. Toată lumea ştie că era una uriaşă. Ştiam de la Messi că avea o propunere excelentă. Noi nu puteam pune clubul în pericol. Am sperat până în ultimul moment că Messi va juca gratis pentru noi. Mi-ar fi plăcut asta. Din ce am înţeles, La Liga ar fi acceptat această variantă. Totuşi, nu îi putem cere asta unui jucător de nivelul lui.

Am crezut că va juca gratis pentru că îl cunoşteam, a ajuns la prima echipă cu mine, i-am ajutat mult familia. Ştia că, în momentul în care ne vom regla cu bugetul, va fi un ajutor reciproc„, a dezvăluit Joan Laporta, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și