Închide meniul

Germania U20 – România U20 4-0. Umilință pentru tricolorii mici! Nemții au dat de pământ cu naționala lui Bogdan Lobonț

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 18:00

Reclamă
Germania U20 – România U20 4-0. Umilință pentru tricolorii mici! Nemții au dat de pământ cu naționala lui Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

După victoria în fața Cehiei U20, România U20 n-a avut nicio șansă în fața nemților. Germanii au luat cu asalt careul nostru în prima repriză, dar au ratat incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii lui Bogdan Lobonț n-au mai rezistat presiunii și în repriza secundă. Nemții au deschis scorul în minutul 60, prin Nebel, care a înscris de la 11 metri, după un henț în careu al lui Duțu.

Germania U20 – România U20 4-0

Nemții au continuat să atace și au făcut 2-0 în minutul 73, profitând de o eroare uriașă de arbitraj. Kehrer a primit mingea în careul nostru și l-a învins pe Hindrich, dar dintr-o poziție clară de ofsaid, pe care tușierul nu a semnalizat-o.

Coșmarul echipei lui Lobonț a continuat, iar România U20  a mai încasat două goluri pe final. Schmidt a marcat în urma unui corner, iar Kehrer a făcut „dubla” cu o execuție simplă, din câțiva metri, după centrarea perfectă a lui Obuz.

S-a terminat 4-0 pentru Germania U20. A fost a doua înfrângere din mandatul lui Bogdan Lobonț, după 1-6 cu Anglia U20. Tricolorii mici au însă și două victorii, ambele cu același scor, 2-1, cu Portugalia U20 și Cehia U20.

Reclamă

Meciul dintre Germania U20 și România U20 a început cu un moment de reculegere în memoria fostului selecționer Cornel Drăgușin. În tribune s-a aflat și Florin Bratu, selecționerul naționalei U21.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și