Închide meniul

Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională: „Se mai alintă și el, ar fi fost bine să nu spună asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2021, 17:16

Reclamă
Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională: „Se mai alintă și el, ar fi fost bine să nu spună asta!

Mirel Radoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de pe banca României după victoria cu Armenia. După decizia luată de acesta, reacțiile nu au întârziat să apară. Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei, l-a mustrat pe Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sincer, am fost surprins de decizia lui Mirel Rădoi. Trebuie să așteptăm ultimele două jocuri, finalul acestei grupe, iar poziția lui va fi alta după calificarea la baraj. Hai să-l înțelegem, a trecut prin multe în ultima perioadă, nu este obișnuit cu căpăceala. Se mai alintă și el. Eu îmi doresc ca Mirel Rădoi să rămână și la baraj, este singurul antrenor care cunoaște în amănunt ce se întâmplă la echipa națională. Mirel Rădoi trebuie să ducă echipa la bătăliile de la baraj.

Mirel este un caracter puternic, dar nu este ușor să treci prin ce a trecut el. Eu cred că atunci când se va termina ultimul meci din grupă, Mirel Rădoi va avea cu totul și cu totul altă poziție. Ar fi fost bine ca Mirel să nu facă această afirmație acum, dar sunt convins că oamenii apropiați lui Mirel și conducerea FRF îl vor determina să-și ducă mandatul până la capăt, până la turneul final”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

FRF, prima reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Federația Română de Fotbal a oferit prima reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională. Mihai Stoichiță anunță că selecționerul este dorit în continuare pe banca României.

“Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională.

Reclamă

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și