Închide meniul

Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională: „Se mai alintă și el, ar fi fost bine să nu spună asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2021, 17:16

Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională: „Se mai alintă și el, ar fi fost bine să nu spună asta!

Mirel Radoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi, mustrat de Anghel Iordănescu după ce a anunțat că pleacă de la națională

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de pe banca României după victoria cu Armenia. După decizia luată de acesta, reacțiile nu au întârziat să apară. Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei, l-a mustrat pe Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sincer, am fost surprins de decizia lui Mirel Rădoi. Trebuie să așteptăm ultimele două jocuri, finalul acestei grupe, iar poziția lui va fi alta după calificarea la baraj. Hai să-l înțelegem, a trecut prin multe în ultima perioadă, nu este obișnuit cu căpăceala. Se mai alintă și el. Eu îmi doresc ca Mirel Rădoi să rămână și la baraj, este singurul antrenor care cunoaște în amănunt ce se întâmplă la echipa națională. Mirel Rădoi trebuie să ducă echipa la bătăliile de la baraj.

Mirel este un caracter puternic, dar nu este ușor să treci prin ce a trecut el. Eu cred că atunci când se va termina ultimul meci din grupă, Mirel Rădoi va avea cu totul și cu totul altă poziție. Ar fi fost bine ca Mirel să nu facă această afirmație acum, dar sunt convins că oamenii apropiați lui Mirel și conducerea FRF îl vor determina să-și ducă mandatul până la capăt, până la turneul final”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

FRF, prima reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Federația Română de Fotbal a oferit prima reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională. Mihai Stoichiță anunță că selecționerul este dorit în continuare pe banca României.

“Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională.

Reclamă

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit frf.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și