Închide meniul
Foto

„Te iubesc de când eram mic!” Primul bărbat celebru din România care vrea să o cucerească pe Anamaria Prodan, după ce s-a anunţat divorţul de Reghecampf: „Nu glumesc”

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 18:28

Reclamă
„Te iubesc de când eram mic!” Primul bărbat celebru din România care vrea să o cucerească pe Anamaria Prodan, după ce s-a anunţat divorţul de Reghecampf: „Nu glumesc”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Dani Mocanu, celebrul manelist, i-a transmis un mesaj clar Anamariei Prodan după ce a aflat că va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri. Mocanu i-a promis Anamariei Pordan că îi va compune o melodie şi i-a trannis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Mocanu, mesaj pentru Anamarie Prodan

Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf ar urma să devină tată de fată

Laurenţiu Reghecampf ar avea deja alte planuri. Antrenorul nu mai vrea să-şi salveze căsnicia cu Anamaria Prodan şi vrea să-şi refacă viaţa. Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului, anunţă fanatik.ro.

Din informațiile sursei citate, Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a făcut anunţul momentului: „Am depus actele de divorţ”

Veste îngrozitoare pentru Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf face anunţul momentului în scandalul divorţului. Antrenorul s-a decis deja şi a depus actele. Anamaria Prodan nu mai are nicio şansă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și