Închide meniul
Foto

Lovitură de grație pentru Anamaria Prodan. Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată! Divorțul, iminent!

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 12:36 / Actualizat: 10 octombrie 2021, 13:42

Lovitură de grație pentru Anamaria Prodan. Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată! Divorțul, iminent!

Colaj Hepta

Potrivit fanatik.ro, s-au încheiat încercările disperate ale Anamariei Prodan de a-și salva căsnicia. Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Bilcon ar urma să aibă un copil cu Laurențiu Reghecampf

Din informațiile sursei citate, Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Corina ar fi însărcinată și, din informațiile apropiaților, ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Nașul cuplului ar fi chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Anamaria Prodan tocmai a vorbit despre bărbații care își înșeală nevestele. A oferit declarații surprinzătoare.

Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a spus Anamaria Prodan la Fiță cu Adiță.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a dat de pământ cu Corina Bilcon

Sarah Dumitrescu a avut o reacţie dură la adresa Corinei Bilcon, cea poreclită ‘Gură de Aur’. Fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu a lansat un atac violent.

Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu, pentru Antena 1, în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a răbufnit şi a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată, după ce s-a întors în ţară, despre divorţ. Antrenorul Universităţii Craiova a anunţat, în vară, că se va ajunge la aşa ceva.

Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf. Agentul de jucători a răbufnit în momentul în care a fost întrebată cum reuşeşte să facă faţă distanţei dintre ea şi soţul ei.

(Reporter: Cum e pentru tine la Bucureşti şi în Dubai, cât timp Reghe e la Craiova) Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a transmis Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe punctul de a divorța
  • Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și