Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! S-a întâmplat după ce a anunţat divorţul de Anamaria Prodan. Nu a mai suportat atâta suferinţă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 16:46

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! S-a întâmplat după ce a anunţat divorţul de Anamaria Prodan. Nu a mai suportat atâta suferinţă

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că va divorţa de Anamaria Prodan, iar această mişcare a produs altele mult mai dure. Imediat după ce a anunţat divorţul, antrenorul a primit o grea lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf

Foarte supărat, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, poreclit Bebeto, a decis să șteargă toate pozele în care apărea alături de Laurențiu Reghecampf, chiar dacă legătura dintre ei a părut mereu una indestructibilă.

Se pare că Laurențiu Jr. este afectat de faptul că nu și-a mai văzut tatăl de câteva luni. Anamaria Prodan a explicat că juniorul nu a avut parte de o întâlnire ca la carte cu Laurențiu Reghecampf de 8 luni. „În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el.

Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie drastică. A făcut public faptul că o să divorțeze de Anamaria Prodan, mama fiului său. Această veste a venit după o perioadă lungă de speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi, iar acum, Bebeto a luat o decizie drastică.

Reclamă

La aflarea acestei veşti, Laurențiu Jr. ar fi postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare după ce tatăl său a anunțat că a depus actele de divorț. Bebeto a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de antrenor, iar atât Anamaria Prodan, cât și surorile sale, au fost etichetate în respectiva imagine care a apărut pe Instagram.

„Ai murit pentru noi! Pentru totdeauna.”, a scris Bebeto.

Situația nu a rămas pentru mult timp aşa. Bebeto și-a bulversat fanii după ce a revenit pe rețeaua de socializare și a explicat că a întâmpinat câteva probleme la contul pe care îl deține. Fiul celor doi a susținut că a fost victima hackerilor, așa că nu a fost autorul mesajelor transmise.

Reclamă 4 / 0/3

„Contul mi-a fost hackuit aseară. Tot ce a fost postat sau mesajele date nu au fost de trimise de către mine. Acum l-am recuperat (n.r – contul).”, a scris băiatul în vârstă de 13 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și