Închide meniul
Foto

Milionarul care a fost prins cu amanta la câteva zile după ce s-a împăcat cu iubita, acuzat că și-a lăsat copilul fără haine și mâncare, a fost la un pas să fie călcat cu mașina de fosta iubită

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 16:49

Reclamă
Milionarul care a fost prins cu amanta la câteva zile după ce s-a împăcat cu iubita, acuzat că și-a lăsat copilul fără haine și mâncare, a fost la un pas să fie călcat cu mașina de fosta iubită

Captură Youtube

Jese Rodriguez a semnat cu Las Palmas

Presa spaniolă scrie astăzi că Aurah Ruiz a încercat să dea cu mașina peste Jese Rodriguez, după o ceartă puternică între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit martorilor, Aurah a încercat să dea peste fotbalist cu mașina, după ce s-au certat. A încercat să-l lovească și el ar putea fi rănit la picior”, scriu cei de la Marca.

Jese Rodriguez și Aurah Ruiz au avut o relație tumultuoasă. Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce femeia l-a acuzat pe fostul jucător de la Real Madrid și PSG că își neglijează copilul. Mai mult, din cauza acestui lucru, femeia a spus că nu are cu ce să își îmbrace copilul și să îi dea de mâncare.

Conflicte dure între Jese Rodriguez şi Aurah Ruiz

Cei doi au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. . Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut.

Reclamă

Mai mult, Jese Rodriguez a înșelat-o pe Aurah la doar o zi după ce s-au împăcat.

Incidentul a avut loc la doar o zi după aniversarea fostei soţii, iar Aurah şi-a ieşit din minţi şi le-a adresat cuvinte grele celor doi. „Eşti un fiu de căţea” şi „ţi-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!„, a urlat femeia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și