Închide meniul

Florin Bratu a confirmat scandalul monstru din avionul naționalei U21! Ce măsuri a luat după ce Cîmpanu a făcut circ și i-a înjurat pe Baiaram și Markovic

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 19:52

Reclamă
Florin Bratu a confirmat scandalul monstru din avionul naționalei U21! Ce măsuri a luat după ce Cîmpanu a făcut circ și i-a înjurat pe Baiaram și Markovic

Continuă problemele la naționala de tineret

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Mai mulţi jucători din naţionala U21 a României au avut un comportament neadecvat în aeroport şi în avionul care a adus lotul din cantonamentul din Spania, scrie digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu a confirmat scandalul cu Câmpanu, Baiaram și Markovic

Am vorbit și cu Baiaram și cu Cîmpanu, era normal. Au spus că s-a exagerat puțin. Nu este bine ce au făcut pentru că erau într-un spațiu public, reprezintă echipa națională. Situația asta care există creează nervozitate. Eu cred că suntem sensibili în perioada asta. Ei nu au voie să reacționeze așa.

Eu îmi cer scuze domnului și soției sale pentru tot ce s-a întâmplat. Eu cred că au înțeles, sunt băieți destul de mari. S-a întâmplat incidentul, așa este. Dar s-a și exagerat puțin. Au stat foarte multe ore în aeroport. Răzvan Rotaru mi-a spus că au fost mici apostrofări. Am vorbit cu ei, sper că au înțeles. E normal să le dau un avertisment. Îmi cer scuze public domnului respectiv. Sper să prevenim pe viitor și să nu se mai întâmple„, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Cîmpanu, Baiaram și Markovic, injurii ca la ușa cortului

Din informaţiile primite de la un pasager din avion, confirmate ulterior de Florin Bratu, cei trei s-au înjurat şi în duty free, dar şi în avion, adresându-şi chiar injurii cu caracter rasist.

După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze.

Reclamă

O însoţitoare de zbor, româncă, care şi ea a fost abuzată de Cîmpanu şi Baiaram, vine spăşită şi îşi cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenţie! Însoţitoarea de zbor era vizibil afectată de tot şi a încercat să îndulcească dimineaţa. Ieşind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea şi unde se termina delegaţia României la fotbal U21″, scrie sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” Vezi toate știrile
Citește și