Închide meniul

Florin Bratu a confirmat scandalul monstru din avionul naționalei U21! Ce măsuri a luat după ce Cîmpanu a făcut circ și i-a înjurat pe Baiaram și Markovic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 19:52

Florin Bratu a confirmat scandalul monstru din avionul naționalei U21! Ce măsuri a luat după ce Cîmpanu a făcut circ și i-a înjurat pe Baiaram și Markovic

Continuă problemele la naționala de tineret

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Mai mulţi jucători din naţionala U21 a României au avut un comportament neadecvat în aeroport şi în avionul care a adus lotul din cantonamentul din Spania, scrie digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu a confirmat scandalul cu Câmpanu, Baiaram și Markovic

Am vorbit și cu Baiaram și cu Cîmpanu, era normal. Au spus că s-a exagerat puțin. Nu este bine ce au făcut pentru că erau într-un spațiu public, reprezintă echipa națională. Situația asta care există creează nervozitate. Eu cred că suntem sensibili în perioada asta. Ei nu au voie să reacționeze așa.

Eu îmi cer scuze domnului și soției sale pentru tot ce s-a întâmplat. Eu cred că au înțeles, sunt băieți destul de mari. S-a întâmplat incidentul, așa este. Dar s-a și exagerat puțin. Au stat foarte multe ore în aeroport. Răzvan Rotaru mi-a spus că au fost mici apostrofări. Am vorbit cu ei, sper că au înțeles. E normal să le dau un avertisment. Îmi cer scuze public domnului respectiv. Sper să prevenim pe viitor și să nu se mai întâmple„, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Cîmpanu, Baiaram și Markovic, injurii ca la ușa cortului

Din informaţiile primite de la un pasager din avion, confirmate ulterior de Florin Bratu, cei trei s-au înjurat şi în duty free, dar şi în avion, adresându-şi chiar injurii cu caracter rasist.

După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze.

Reclamă

O însoţitoare de zbor, româncă, care şi ea a fost abuzată de Cîmpanu şi Baiaram, vine spăşită şi îşi cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenţie! Însoţitoarea de zbor era vizibil afectată de tot şi a încercat să îndulcească dimineaţa. Ieşind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea şi unde se termina delegaţia României la fotbal U21″, scrie sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și