Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB. Anunțul categoric al ultrașilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 16:34

Lovitură pentru Gigi Becali! Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB. Anunțul categoric al ultrașilor

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Suporterii celor de la FCSB au luat această decizie în semn de protest față de restricțiile impuse pe stadioane. Potrivit reglementărilor în vigoare, au acces la meciuri doar fanii vaccinați sau trecut prin boală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peluza Nord nu va mai merge la meciurile lui FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, a transmis că ultimul meci la care va merge Peluza Nord este cel cu CS Mioveni, programat sâmbătă seară. Duelul va avea loc la Buzău pentru că echipa lui Edi Iordănescu a fost nevoită să mute de pe Arena Națională.

”Joi merg să vorbesc la club și mă voi sfătui cu Mihai Stoica și cu ceilalți. Pentru acest meci de la Buzău apucasem oricum să facem toate pregătirile, dar va fi ultimul meci la care mergem, în cazul în care vor rămâne aceleași restricții. Ne alăturăm celorlalte galerii.

Sunt vaccinat, dar nu putem accepta ca pe stadon să nu le fie permis accesul nevaccinaților. Testele sunt mult mai eficiente. Am prieteni vaccinați și sunt în spital, în stare gravă. Ne gândim la un demers către Ligă și Guvern, oricare ar fi premierul”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Peluza Nord nu este singura facțiune care protestează împotriva regulilor de acces pe stadioane. Ultrașii celor de la CSA Steaua, Rapid sau FC U Craiova au adoptat aceeași poziție.

Reclamă

FCSB, lovită de Covid-19

Protestul ultrașilor lui FCSB împotriva restricțiilor vine la scurt timp după ce clubul lui Gigi Becali a fost lovit de Covid-19. Nu mai puțin de șase jucători și staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, a contactat SARS-Cov-2.

La antrenamentul de joi al celor de la FCSB au participat 18 jucători din lotul primei echipe, cărora li s-au alăturat câțiva juniori. Nu mai puțin de 10 jucători au lipsit de la antrenamentul de azi, accidentați sau cu COVID-19.

Pe lângă jucătorii încă suspecți de zilele trecute de COVID-19, încă doi s-au mai infectat. Este vorba despre Cristea și Oaidă. Pe lângă cei cu coronavirus, de la ședința de pregătire au mai lipsit și jucătorii accidentați, cinci la număr.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și