Închide meniul

Ilie Poenaru nu se teme înainte de Gaz Metan Mediaș – Dinamo. „Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni!”

Publicat: 14 octombrie 2021, 18:23

Reclamă
Ilie Poenaru nu se teme înainte de Gaz Metan Mediaș – Dinamo. „Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni!

Ilie Poenaru așteaptă duelul cu Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

„Puriul” a încheiat seria dezastruoasă a alb-roșiilor. A smuls o remiză cu UTA la debutul în cel de-al cincilea mandat și Dinamo s-a oprit la șapte înfrângeri consecutive. „Câinii” nu au mai bătut pe nimeni de două luni și jumătate. Ultima victorie au obținut-o în runda a 3-a, cu Academica Clinceni, echipă pregătită atunci chiar de Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru: „Mircea Rednic a schimbat lucrurile la Dinamo!”

Echipa e în creștere, sper să avem rezultate. Având în vedere că suntem primii care deschidem etapa a trebuit să restrângem puțin programul, încă o zi sau două ne ajutau, dar ne adaptăm. Au revenit Alceus, Junior, care nu au jucat demult, încercăm să-i integrăm.

Am schimbat puțin stilul, Mihai Teja punea accentul mult pe posesie, la mine e diferit, caut să comprim spațiile, să organizez bine defensiva. Nu mi se pare normal să vorbesc urât de el, în afară că suntem prieteni, îți asumi munca pe care o începi. Sunt momente și momente în viața unei echipe, și eu, și el, am avut ghinion în acest start de sezon.

E un meci foarte greu, suntem două echipe în suferință. Dinamo e Dinamo, un brand. Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni. S-a văzut și la meciul cu UTA că lucrurile s-au schimbat la ei, din punct de vedere al organizării, tactic. Au demonstrat că sunt o echipă foarte periculoasă. Au avut atâtea ocazii cu UTA, o formație care se apară bine„, a declarat Ilie Poenaru pentru digisport.ro.

Cinci puncte a obținut Gaz Metan în ultimele zece etape din Liga 1. Medieșenii au un singur punct avans față de Dinamo, înaintea meciului direct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și