Închide meniul

Ilie Poenaru nu se teme înainte de Gaz Metan Mediaș – Dinamo. „Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni!”

Reclamă

Publicat: 14 octombrie 2021, 18:23

Ilie Poenaru nu se teme înainte de Gaz Metan Mediaș – Dinamo. „Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni!

Ilie Poenaru așteaptă duelul cu Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

„Puriul” a încheiat seria dezastruoasă a alb-roșiilor. A smuls o remiză cu UTA la debutul în cel de-al cincilea mandat și Dinamo s-a oprit la șapte înfrângeri consecutive. „Câinii” nu au mai bătut pe nimeni de două luni și jumătate. Ultima victorie au obținut-o în runda a 3-a, cu Academica Clinceni, echipă pregătită atunci chiar de Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru: „Mircea Rednic a schimbat lucrurile la Dinamo!”

Echipa e în creștere, sper să avem rezultate. Având în vedere că suntem primii care deschidem etapa a trebuit să restrângem puțin programul, încă o zi sau două ne ajutau, dar ne adaptăm. Au revenit Alceus, Junior, care nu au jucat demult, încercăm să-i integrăm.

Am schimbat puțin stilul, Mihai Teja punea accentul mult pe posesie, la mine e diferit, caut să comprim spațiile, să organizez bine defensiva. Nu mi se pare normal să vorbesc urât de el, în afară că suntem prieteni, îți asumi munca pe care o începi. Sunt momente și momente în viața unei echipe, și eu, și el, am avut ghinion în acest start de sezon.

E un meci foarte greu, suntem două echipe în suferință. Dinamo e Dinamo, un brand. Îl respect pe Mircea Rednic, dar nici noi nu suntem neica nimeni. S-a văzut și la meciul cu UTA că lucrurile s-au schimbat la ei, din punct de vedere al organizării, tactic. Au demonstrat că sunt o echipă foarte periculoasă. Au avut atâtea ocazii cu UTA, o formație care se apară bine„, a declarat Ilie Poenaru pentru digisport.ro.

Cinci puncte a obținut Gaz Metan în ultimele zece etape din Liga 1. Medieșenii au un singur punct avans față de Dinamo, înaintea meciului direct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și