Închide meniul

Universitatea Craiova, anunț oficial după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea deveni selecționerul României: „Plătești clauza și a plecat!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 11:52

Reclamă
Universitatea Craiova, anunț oficial după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea deveni selecționerul României: „Plătești clauza și a plecat!

Laurențiu Reghecampf

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Universitatea Craiova, anunț oficial după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea deveni selecționerul României

Sorin Cârțu a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi la echipa națională. Președintele Universității Craiova a explicat că mutarea nu depinde de dorința clubului, ci de clauzele din contractul antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Întrebați-l pe el. Clubul te lasă, nu te lasă. Îi plătești clauza și a plecat. Cât timp există clauză de reziliere într-un contract, este numai la voința lui. Mai puțin sunt negocieri când sunt clauze. El și-a început clauza aici. Nu cred… dar știi cum e cu echipa națională. Dar nu se compară o muncă de selecționer cu cea de antrenor al unei echipe de club.

(n.r. care este tipul de selecționer dorit) Va fi un antrenor comod conducerii. Care să poată să colaboreze, să vorbească cu conducerea Federației. Ce sfaturi să dau eu celor de la FRF? Ei decid pe cine abordează, ce fac”, a declarat Sorin Cârțu pentru sport.ro.

Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi după ce şi-a anunţat demisia de la naţionala României

Mirel Rădoi a dat cu piciorul la o sumă uriaşă de bani, în momentul în care a anunţat că renunţă la postura de selecţioner al naţionalei României după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

Dacă şi-ar fi dat acordul pentru a conduce România şi la eventualul baraj, Rădoi ar fi avut o primă de calificare la CM 2022 de 500.000 de euro, susţine prosport.ro.

Reclamă

Mai mult, dacă ar fi reuşit să califice echipa la Mondialul din Qatar, cu siguranţă Răzvan Burleanu i-ar fi prelungit înţelegerea şi pentru competiţia la care România nu a mai participat din 1998.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și