Închide meniul

Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi după ce şi-a anunţat demisia de la naţionala României. Primă enormă de calificare la CM 2022

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 13:06

Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi după ce şi-a anunţat demisia de la naţionala României. Primă enormă de calificare la CM 2022

Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

  • Mirel Rădoi a renunţat la eventuala primă de calificare la CM 2022
  • Rădoi pleacă de la naţională după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein

Dacă şi-ar fi dat acordul pentru a conduce România şi la eventualul baraj, Rădoi ar fi avut o primă de calificare la CM 2022 de 500.000 de euro, susţine prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, dacă ar fi reuşit să califice echipa la Mondialul din Qatar, cu siguranţă Răzvan Burleanu i-ar fi prelungit înţelegerea şi pentru competiţia la care România nu a mai participat din 1998.

Ciprian Marica a luat foc după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Ciprian Marica l-a făcut praf pe Mirel Rădoi, după ce selecționerul a anunțat că pleacă de la națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Reclamă

„Hai să luăm exemplul unei naționale mai bine organizate. Când Germania a anunțat din timp că Low va pleca, a urmat o nenorocire! Cred că din această cheie ar putea fi condamnat Rădoi. Să nu uităm că el a venit, a ratat barajul cu Islanda, dar s-a spus că nu e obiectivul lui Euro 2020, era al lui Contra. Apoi, Mirel a trebuit să califice naționala la Mondial. Dar nici acum nu stă până la sfârșit. E incredibil!

Dacă iubești naționala, nu poți să lași România așa… Tu ți-ai făcut mâna pe banca României! Au fost momente când n-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta. Primul impact a fost unul dezastruos, pentru că n-avea experiență, venea de la tineret, și-acum, când se pare că ai pus echipa pe roate, ne lași cu fundul în baltă!”, a spus Ciprian Marica la digisport.ro.

Reclamă

Variantele de înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea in momentul în care și-a anunțat demisia. Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira
Fotbal extern • 5 ian., 12:43
OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Fotbal extern • 4 ian., 17:53
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh!
Fotbal extern • 4 ian., 16:53
FOTO
Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Cale liberă către Al Jazira, unde va încasa un salariu imens!
Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite
Fotbal • 4 ian., 15:57
Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite! Semnează cu Al Jazira în următoarele ore. Salariu uriaş pentru român