Închide meniul

Lionel Messi, făcut praf înaintea ceremoniei pentru Balonul de Aur. „Ce a câștigat anul ăsta? M-am săturat să-l primească doar el!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 8:50 / Actualizat: 16 octombrie 2021, 11:57

Reclamă
Lionel Messi, făcut praf înaintea ceremoniei pentru Balonul de Aur. „Ce a câștigat anul ăsta? M-am săturat să-l primească doar el!

Lionel Messi, șocat la Paris

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Patrice Evra a nominalizat pe altcineva care ar trebui să primească Balonul de Aur. În opinia fostului fundaș stânga, Jorginho și Kante, mijlocașii lui Chelsea, merită mai mult să câștige trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrice Evra l-a făcut praf pe Lionel Messi înaintea galei pentru Balonul de Aur

„În opinia mea, acest Balon de Aur ar trebui să-l câștige Kante sau Jorginho … M-am săturat ca doar Messi să-l primească! Ce a câștigat Messi anul ăsta? Bine, Copa America, cu Argentina. Dar cu Barcelona, ​​ce a făcut?”, a spus Patrice Evra, citat de Marca.

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Și atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Și de această dată, adversarii lui Messi au trofeele de partea lor. Jorginho și Kante au câștigat Champions League cu Chelsea. Italianul s-a încoronat chiar și campion al Europei la Euro 2020, cu naționala Italiei.

În 2020, Balonul de Aur a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru trofeu se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

Reclamă

Analiză detaliată despre favoriții la Balonul de Aur, AICI.

Candidații pentru Balonul de Aur, anunțați de France Football

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, France Football va elimina treptat nume de pe listă, iar în marea finală vor rămâne doar trei candidați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și