Închide meniul

Cine sunt favoriții pentru Balonul de Aur! Lionel Messi și Robert Lewandowski, în capul listei. Ce șanse are Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 18:04 / Actualizat: 13 octombrie 2021, 20:06

Cine sunt favoriții pentru Balonul de Aur! Lionel Messi și Robert Lewandowski, în capul listei. Ce șanse are Cristiano Ronaldo

Favoriții pentru Balonul de Aur

Profimedia

Balonul de Aur revine în 2021, după ce anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru Balonul de Aur se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favoriții la Balonul de Aur 2021

Lionel Messi, cota 1,44. Starul argentinian este marele favorit pentru prestigiosul trofeu, notează jurnaliștii de la Oddschecker. Barcelona a avut parte de un sezon slab, dar, pe plan individual, cifrele lui Messi au fost fabuloase: 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei. Odată cu transferul la PSG, este experții anticipează ca cifrele argentinianului să „explodeze” de-a dreptul.

Robert Lewandowski, cota 5. Polonezul din atacul lui Bayern Munchen ar fi câștigat cu siguranță acest premiu în 2020. Cu toate acestea, cifrele lui Lewandowski nu au scăzut nici anul acesta. El a devenit cel mai bun marcator într-un sezon din istoria Bundesligii, cu 41 de goluri, depășind recordul stabilit de legendarul Gerd Muller. Pe deasupra, polonezul a înscris în 14 din 15 meciuri jucate de Bayern Munchen pe teren propriu, în 2021.

Jorginho, cota 7,5. Jorginho a fost deja desemnat de UEFA cel mai bun jucător din sezonul trecut. Mijlocașul italian a cucerit Champions League cu Chelsea și Euro 2020 cu „Squadra Azzurra”, jucând un rol crucial în ambele formații.

N’Golo Kante, cota 9. Mijlocașul francez a fost, de asemenea, un om de bază în echipa lui Chelsea care a cucerit UEFA Champions League în sezonul trecut. Evoluțiile lui Kante au fost la nivel înalt în 2021, dar parcursul slab cu naționala Franței la Euro 2020 îi scade considerabil șansele la Balonul de Aur.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, cota 15. Starul lusitan a avut cifre bune pe plan individual, dar rezultatele de la Juventus și naționala Portugaliei l-au tras în jos. În sezonul trecut, bianconerii au ratat Serie A și UEFA Champions League, în timp ce naționala Portugaliei s-a oprit în optimi la Euro 2020. Transferat pe Old Trafford în noul sezon, Ronaldo și Manchester United sunt abia pe 4 în Premier League.

Candidații pentru Balonul de Aur, anunțați de France Football

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, France Football va elimina treptat nume de pe listă, iar în marea finală vor rămâne doar trei candidați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și