Închide meniul

CFR Cluj, la 48 de ore de depunctare! Campioana României trebuie să plătească, de urgență, un sfert de milion de euro. Emoții uriașe pentru Dan Petrescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2021, 9:04

Reclamă
CFR Cluj, la 48 de ore de depunctare! Campioana României trebuie să plătească, de urgență, un sfert de milion de euro. Emoții uriașe pentru Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ardelenii au termen până luni să plătească 250.000 de euro în contul transferului lui Ulrich Meleke. În caz contrar, vor pierde trei puncte din clasament, anunță gsp.ro. Mai mult, dacă nu îi va plăti toți banii lui Valeriu Iftime, CFR Cluj va fi penalizată cu câte 3 puncte la fiecare șapte zile!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj riscă depunctarea din cauza unui litigiu

Valeriu Iftime a reclamat-o pe CFR Cluj la comisiile FRF pentru că nu a primit niciun ban în schimbul fundașului de 22 de ani, din Coasta de Fildeș. A avut câștig de cauză!

Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei și se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată”, este decizia luată joi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Jucătorii antrenați de Dan Petrescu sunt pe primul loc în Liga 1. Au 30 de puncte, cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FC Botoșani. Lupta între cele două s-a dat și la comisii, iar moldovenii au câștigat o primă luptă!

Situația se poate complica și mai mult pentru CFR Cluj. Campioana ultimilor patru ani riscă să nu mai primească dreptul de a evolua în cupele europene, dacă nu achită în termenul decis de FRF cei 250.000 de euro.

Reclamă

Adus de Marius Șumudică, Meleke a fost dat afară de Dan Petrescu imediat după ce a revenit în Gruia. Fundașul a fost pe lista neagră și a ajuns, în cele din urmă, la FC Voluntari. A îmbrăcat în patru meciuri tricoul revelației acestui sezon și a contribuit la cele cinci victorii consecutive obținute de trupa lui Ciobotariu. A fost titular în succesul de etapa trecută, 1-0 cu Farul lui Gică Hagi.

CFR Cluj mai are de plătit o sumă uriașă și după ce l-a demis pe Marius Șumudică. Neluțu Varga trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 300.000 de euro. Și foștii colaboratori ai lui Șumudică au de primit bani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și