Închide meniul

Revenire spectaculoasă la Barcelona! Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman. Când s-ar putea face transferul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 10:12

Revenire spectaculoasă la Barcelona! Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman. Când s-ar putea face transferul

Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman

Profimedia

Fundașul brazilian i-ar fi contactat pe șefii clubului blaugrana să-i informeze că este dispus să semneze cu Barcelona încă de la 1 ianuarie, scrie TV3, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves s-a autopropus la Barcelona

În plus, Alves ar fi dat asigurări că este dispus să joace pe Camp Nou „la un cost redus”, pentru că banii nu reprezintă o problemă pentru el. Deși are 38 de ani, el vrea să dea o mână de ajutor echipei lui Ronald Koeman, care are parte de un debut dificil de sezon.

Șefii Barcelonei ar fi cerut un răgaz de timp ca să se consulte cu toată lumea înainte să o decizie în privința lui Alves. Pe postul de fundaș dreapta, catalanii îi mai au pe Sergino Dest, Oscar Mingueza și Sergi Roberto.

8 ani a jucat Dani Alves la Barcelona, în perioada 2008-2016. Brazilianul are aproape 400 de meciuri pentru echipa blaugrana, alături de care a cucerit șase titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League.

Barcelona a început revoluția

Până la venirea lui Alves, catalanii se îngrijesc de puștii din echipa lui Koeman. Pedri şi-a prelungit contractul cu Barcelona pănă în 2026. Jucătorul de 18 ani avea contract cu gruparea blaugrana până în 2022 şi e cotat la 80 de milioane de euro. El este văzut printre fanii catalanilor urmaşul lui Andres Iniesta.

Reclamă

Adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, Pedri a avut evoluții remarcabile. Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că conducătorii Barcelonei i-au mărit clauza de reziliere lui Pedri de la 400 de milioane de euro la 1 miliard de euro!

Joan Laporta este pe punctul de a-l convinge și pe Ansu Fati să nu plece de pe Camp Nou. Mai rămâne o țintă pentru președintele Barcelonei, semnarea unui nou contract și cu Gavi, noul star care a făcut pasul la naționala de seniori a Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și