Închide meniul

Oficial | Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Clauză de reziliere de un miliard de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 15:23

Oficial | Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Clauză de reziliere de un miliard de euro

Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona

Profimediaimages

Jucătorul de 18 ani avea contract cu gruparea blaugrana până în 2022 şi e cotat la 80 de milioane de euro. El este văzut printre fanii catalanilor urmaşul lui Andres Iniesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedri are o clauză de reziliere uriaşă la Barcelona

Jucătorul adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, a avut evoluții remarcabile. Catalanii vor să se asigure că nu va putea fi cumpărat de nicio echipă și i-au „betonat” noul contract.

Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că conducătorii Barcelonei i-au mărit clauza de reziliere lui Pedri de la 400 de milioane de euro la 1 miliard de euro!

Joan Laporta a reușit astfel o lovitură de imagine, prima după ce l-a pierdut pe Lionel Messi. În scurt timp ar putea să le mai dea o veste bună fanilor Barcelonei.

Reclamă

Este pe punctul de a-l convinge și pe Ansu Fati să nu plece de pe Camp Nou. Mai rămâne o țintă pentru președintele Barcelonei, semnarea unui nou contract și cu Gavi, noul star care a făcut pasul la naționala de seniori a Spaniei.

Cu datorii uriașe, catalanii își îndreaptă atenția asupra tinerilor. Prelungirea contractului lui Pedri este o confirmare a politicii care va fi impusă la Barcelona în următorii ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și